naar top

Wat zijn mijn voordelen als lid?

Als lid van Kortom maak je niet alleen deel uit van een groot netwerk van communicatieprofessionals, je geniet ook van vele andere voordelen.
  1. Je maakt deel uit van een groot netwerk van meer dan 1200 communicatieverantwoordelijken in de overheids- en socialprofitsector.

  2. Stevige kortingen voor opleidingen, studiedagen en congressen (zo'n 60 per jaar).

  3. Deskundig advies op je communicatievragen van het Kortomsecretariaat. Stel ons jouw vraag!

  4. Je krijgt kortingen en aanbiedingen van externe organisaties (zoals Vonk Netwerk, Politeia, AGConsult, Socialemediaburo.be, Logeion, ...) speciaal voor Kortomleden.

  5. Per maand twee nieuwsbrieven, zo ben je mee me wat leeft in het vak. Je bent als eerste op de hoogte van evenementen en kennisproducten. 

  6. Fikse korting op onze publicaties en boeken

  7. Je maakt deel uit van de online community: deel ideeën, tips en vragen met collega's in de online community. Je kan netwerken, initiatieven starten of aansluiten bij een collegagroep.

  8. Toegang tot het digitale kenniscentrum: verken de presentaties, good practices, artikels, onderzoeken en publicaties in de kennisdatabank.             

  9. Gratis deelname aan workshops en collegagroepen: praktijkervaringen uitwisselen, je kennis opfrissen en inspiratie opdoen.

  10. Je kan actief deelnemen in een werkgroep, themagroep of de raad van bestuur en zo een stevig netwerk uitbouwen en inspiratie opdoen. 
Ik schrijf me in als Kortomlid


Heb je een vraag?

Mail (info@kortom.be) of bel (050 31 14 31) de medewerkers van Kortom vzw!