Kortom inspireert wie communiceert Bekijk deze mail online Facebook twitter linkedin
top nieuwsbrief

Laat je inspireren - 06-12-2018    

Hoe communiceer je een online aanmeldingssysteem voor secundaire scholen?


Om kampeertoestanden voor schoolpoorten te vermijden keurt de Vlaamse overheid binnenkort een nieuw inschrijvingsdecreet goed.

 

Stad Gent startte vorig jaar al met een online inschrijvingsplatform voor secundaire scholen en werkte hiervoor een communicatieplan uit. Leer uit de ervaringen in Gent tijdens de gratis workshop op woensdag 12 december.


Schrijf je hier in voor deze workshop!


online

Communiceer jij merkgeoriënteerd? Vul de enquête nu in.


Onderzoek toont aan dat organisaties die merkbewust handelen en communiceren succesvoller zijn. In welke mate communiceert de Vlaamse publieke sector merkgeoriënteerd, wil AP Hogeschool Antwerpen weten? Beantwoord 16 eenvoudige vragen, dat kost je slechts 5 minuten tijd. Wie de enquête invult, wordt beloond met een gratis self-assessmenttool.


Beantwoord hier de 16 eenvoudige vragen


merk


Ontdek ons opleidingsaanbod voor 2019

Start het nieuwe jaar met frisse inzichten en boeiende inspiratie. Op Kortom.be kan je vanaf nu inschrijven voor het opleidingsaanbod voor het voorjaar van 2019. In januari kies je alvast uit de opleidingen veranderingen communiceren, Instagram, SEO of intranet. We plannen ook een nieuwe basisopleiding overheidscommunicatie in Hasselt. Een handig overzicht voor jouw leerrijk voorjaar valt de komende weken in je bus in de vorm van onze vormingsgids Kompas.


Lees meer

PHOTO-2018-11-23-11-53-29


We hebben een winnaar!

In onze vorige nieuwsbrief lanceerden we de wedstrijd ‘Win een weekendje Brugge’. Je hoefde enkel de fietsafstand te raden tussen het station en het nieuwe Kortom-secretariaat in de Hauwerstraat 8 in Brugge. Bekijk het video-verslag van de fietsende Annebeth en Ruben op het YouTube-kanaal van Kortom. Aurélie Damster, communicatiemedewerker van de FOD Beleid & Ondersteuning, gokte er net één seconde naast. Wij leggen haar een weekend lang in de watten en ontvangen haar op het nieuwe Kortom-secretariaat. Ook jij bent altijd welkom in ons nieuw kantoor voor een kop koffie of inspiratie voor jouw communicatie. Lees meerIMG_50282


Alle nieuws

Kortom vzw - Postbus 136 - 8000 Brugge - Tel. 050 31 14 31 - info@kortom.be
Verstuurd naar ##EMAIL## - uitschrijven

LCP Karakters Vlaamse Post