Kortom inspireert wie communiceert Bekijk deze mail online Facebook twitter linkedin
top nieuwsbrief

Mee met het communicatievak - 11-09-2020    

Een betere strategie voor een digitale wereld


Digitale strategie is onzin. Het lost onze vragen en problemen niet op. We kunnen wel iets anders leren van de digitale bedrijven waar we naar opkijken: de centrale rol van de klant, een empathische kijk op de wereld en eenvoudige processen.

Luister nu maandag 14 september naar Gerrie Smits tijdens de online masterclass ‘Digitale strategie is onzin’. Want digitaal en innovatie zijn middelen, geen doel op zich.


Schrijf je hier in voor deze masterclass


Digitale strategie Gerrie Smits 2.jpg

Jo Caudron over de wereld na de coronacrisis


Anders werken, zich verplaatsen of dienstverlening organiseren? Als iemand een handleiding schreef voor de wereld nà de corona-crisis, dan is het Jo Caudron. In het boek 'De wereld is rond' uit 2019 wees hij al op de kansen om beter om te gaan met de kracht van digitalisering en de uitdagingen die hieruit volgen.

Tijdens zijn online masterclass op maandag 28 september zie je ook de kansen om de kracht van digitalisering beter in te zetten. Als we erin slagen om problemen holistisch aan te pakken, wacht ons een toekomst die meer dan de moeite waard is. Klinkt goed, toch?!


Ik wil erbij zijn!


De wereld is rond

Dienstverlening op afspraak: hoe pak jij dat aan?


Steeds meer lokale besturen werken met een dienstverlening op afspraak. De coronacrisis versnelde dit proces. Toch is het niet altijd eenvoudig om hierover duidelijk te communiceren naar een diverse doelgroep.

Weet jij wat wel en niet werkt bij dienstverlening op afspraak? Zette jij ook al communicatieacties op over werken op afspraak? Deel het dan met je collega’s in onze Kortom-community.

Heb je een andere vraag voor jouw collega’s? Post die ook in de community.


Ja, ik wil mijn collega’s helpen en inspireren


Dienstverlening op afspraak

Binnenkoppers: dé inspiratiedag voor social-profitorganisaties


Ben je coördinator, vormingsmedewerker of communicatieverantwoordelijke in de social profit en heb je inspiratie nodig? Goed nieuws: op dinsdag 9 maart 2021 ben je welkom in de Vooruit voor ‘Binnenkoppers’.

Tijdens dit inspiratiefestival kijk je over het muurtje bij andere organisaties. Je hoort interessante cases of je kan speeddaten met experten uit de sector.

Tickets koop je vanaf half oktober, dan is de line-up compleet. Je kan je nu reeds inschrijven op de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van dit event.


Schrijf je in op de nieuwsbrief van Binnenkoppers en mis niets


Binnenkoppers

Sensibiliseren over Covid-19


Waarom volgen sommige mensen de coronamaatregelen niet? Hoe zorg je ervoor dat ze het wel doen?

In de driedelige webinar van het Vlaams Instituut Gezond Leven leer je hoe je uiteenlopende doelgroepen sensibiliseert met motiverende boodschappen, acties en campagnes.

Bekijk de corona-maatregelen vanuit een gedragsbril en focus op de inhoud en de vorm.


Bekijk de Webinars hier


Sensibiliseren over Covid-19

Kortom vzw - Postbus 136 - 8000 Brugge - Tel. 050 31 14 31 - info@kortom.be
Verstuurd naar ##EMAIL## - uitschrijven

LCP Karakters Vlaamse Post