Kortom inspireert wie communiceert Bekijk deze mail online Facebook twitter linkedin
top nieuwsbrief

Mee met het communicatievak - 27-08-2020    

Hoe maak je een podcast? Luister mee


Een gesproken verhaal creëert een bijzondere band met jouw doelgroep. Steeds meer organisaties geven daarom podcasts een vaste plaats in hun communicatie. Waarom zou je hierin investeren? Hoe pak je dat aan?


Sara Logghe toont op 10 september de mogelijkheden om een podcast te maken of uit te besteden. Je krijgt praktische tips om zelf aan de slag te gaan met jouw smartphone of laptop en de juiste doelgroep te bereiken.


Ontdek hoe je zelf een podcast maakt


pod

Vier DDC2020 Digitaal!


Postcasts maken, scoren met creatieve content en een masterclass met Gerrie Smits en Jo Caudron. De Dag van de Digitale Communicatie gaat dit jaar helemaal digitaal met 4 online sessies om duimen en vingers van af te likken.


Wie zich inschrijft kan live volgen maar je kan de gekozen sessies ook achteraf bekijken. Je ontvangt een gratis exemplaar van het nieuwe boek ‘Scoren met creatieve content op sociale media’ als je je inschrijft voor minstens 2 online sessies.


Bekijk de online sessies van DDC20


digi

Lukt het om te kiezen uit ons najaarsprogramma?


Dit najaar staan ruim 30 inspirerende communicatieopleidingen op het programma, een aanstekelijke mix van online en offline vorming. Kortom-leden vonden onlangs een nieuwe opleidingskalender ‘Kompas’ in de bus met een handig overzicht van onze activiteiten én communicatietips van collega's.


Uiteraard kan je het aanbod ook online ontdekken. Stil nu jouw opleidingshonger en schrijf je in voor het te laat is !


Kies uit het opleidingsaanbod van dit najaar


kompas

Een coronaproof najaar


Het najaar van Kortom is helemaal coronaproof. Tijdens de opleidingen op locatie creëren we een veilige omgeving en nemen we alle nodige corona-voorzorgsmaatregelen.


We voorzien ruime lokalen waar je voldoende afstand kan houden en beperken het aantal deelnemers. Ook de catering is coronaproof. Indien nodig wordt een opleiding op locatie vervangen door een online opleiding op dezelfde dag. Dit najaar vervangen we grote evenementen door online workshops.


Kortom garandeert een coronaproof najaar


proof

Kortom vzw - Postbus 136 - 8000 Brugge - Tel. 050 31 14 31 - info@kortom.be
Verstuurd naar ##EMAIL## - uitschrijven

LCP Karakters Vlaamse Post