Kortom inspireert wie communiceert Bekijk deze mail online Facebook twitter linkedin
top nieuwsbrief

Mee met het communicatievak - 14-07-2020    

Vier DDC20 digitaal !


Postcasts maken, scoren met creatieve content en een masterclass met Gerrie Smits en Jo Caudron. De Dag van de Digitale Communicatie gaat dit jaar helemaal digitaal met 4 online sessies om duimen en vingers van af te likken.


Wie zich inschrijft kan live volgen maar je kan de gekozen sessies ook achteraf bekijken. Je ontvangt een gratis exemplaar van het nieuwe boek ‘Scoren met creatieve content op sociale media’ als je je inschrijft voor minstens 2 online sessies.


Bekijk de online sessies van DDC20


ddc20

Zijn we klaar voor de volgende catastrofe?


“Is onze communicatie klaar voor een tweede golf? Er zijn interessante lessen te trekken uit de afgelopen periode. Maar of er een volgende keer op een meer gestructureerde en strategische wijze wordt gecommuniceerd, is zeer twijfelachtig.”


Julie Clément, voormalig voorzitster van Kortom, plaatst in haar blog heel wat vraagtekens bij de overheidscommunicatie van de voorbije maanden en vergelijkt onze aanpak met die van onze noorderburen.


Lees de blog


julie

Welke communicatielessen trekken we uit de coronacrisis? Bekijk de webinar opnieuw


Hoe gaan communicatiemedewerkers bij overheid en socialprofit om met de coronacrisis? Welke communicatielessen trekken we uit de coronacrisis?


Eric Goubin presenteerde tijdens een webinar op 9 juli de belangrijkste conclusies en aanbevelingen, met de resultaten van de corona-enquête die 450 collega’s invulden.


Bekijk de webinar opnieuw


webinar

Hoe gaat jouw gemeente om met diversiteit? Geef goede praktijken door


Steeds meer lokale besturen nemen inspirerende initiatieven rond diversiteit : buddywerkingen, een aangepast wervingsbeleid, ontmoetingsmomenten, … Ook de aandacht voor inclusieve communicatie groeit.


VVSG verzamelt grote actieplannen én kleine oplossingen om meer collega’s te inspireren. Geef tot 4 september jouw diversiteitspraktijk door en vul deze fiche in.


De cases wordt in de kijker gezet op de kennisnetwerk-website, met filmpjes én een award.


Lees meer


diversiteit

Kortom in vakantiemodus


Het Kortomsecretariaat is gesloten van woensdag 22 juli tot en met vrijdag 14 augustus. We zijn terug op post vanaf maandag 17 augustus Een dringende vraag? Mail naar info@kortom.be.


Check ondertussen de Kortom-opleidingskalender en wacht niet te lang om je in te schrijven want onze opleidingen lopen snel vol.


Kortom-secretariaat gesloten van 22 juli tem 14 augustus


vakantie

Kortom vzw - Postbus 136 - 8000 Brugge - Tel. 050 31 14 31 - info@kortom.be
Verstuurd naar ##EMAIL## - uitschrijven

LCP Karakters Vlaamse Post