Kortom inspireert wie communiceert Bekijk deze mail online Facebook twitter linkedin
top nieuwsbrief

Mee met het communicatievak - 11-06-2020    

Help ons jou te ondersteunen. Vul de corona-enquête van Kortom nu in!


Werk je als communicatiemedewerker bij een overheids- of socialprofitorganisatie? Vul dan nu de Kortom corona-enquête in. Zo help je ons een beter zicht te krijgen op de impact van de coronacrisis op jouw communicatiejob.


Deze bevraging levert conclusies en aanbevelingen op die jouw communicatiewerk inspireren en versterken. Bovendien winnen 5 collega’s een gratis deelname aan een opleiding of studiedag van Kortom.


Help ons jou te ondersteunen in jouw job en vul de enquête nu in!


Vul de corona-enquête van Kortom nu in !


enquete

Opleiding Instagram op 23 juni in Leuven : de laatste plaatsen


Communicatie wordt beter opgepikt als je gebruik maakt van foto of video. Dankzij deze beeldencultuur is Instagram is één van de snelst groeiende sociale netwerken, met ondertussen wereldwijd meer dan 1 miljard actieve gebruikers. Ook in Vlaanderen gebruikt 37% van de bevolking Instagram.


Op dinsdag 23 juni pikken we opnieuw de draad op voor een opleiding in M Leuven. We voorzien natuurlijk de nodige veiligheidsmaatregelen. Tijdens deze verdiepende opleiding leert Kristof D'hanens om Instagram op een meer strategischecreatieve en planmatige aan te pakken?


Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor deze opleiding op 23 juni: schrijf je dus vlug in.


De laatste plaatsen voor de opleiding Instagram op 23 juni


insta

Unieke Masterclass ‘Customer Experience. Post Corona’ op 18 juni met Steven Van Belleghem


De corona-crisis sloeg hard en onverwacht toe. Daar waren we niet op voorbereid. Nu de exit-strategie op gang is gekomen blijft de vraag hangen : wat doen we met onze dienstverlening en communicatiestrategie?


“De beste strategie voorwaarts is investeren in langdurige relaties met jouw doelgroep”, zo onderstreept Steven Van Belleghem. Het spelen van het langetermijnspel betekent investeren in vertrouwen en in je reputatie door het juiste te doen voor jouw doelgroepen én voor de samenleving.


Mensen maken zich nù zorgen over hun eigen situatie en de toestand van de wereld. Door een manier te vinden om waarde toe te voegen aan beide, kan ook jouw organisatie een sterkere relatie opbouwen.


Schrijf je nu in
voor deze unieke masterclass over post corona communicatie op donderdag 18 juni om 14 u.


Ik wil meer leren over post corona communicatie !


svb

Hoe ziet de toekomst van Kortom er uit?


Hoe wordt Kortom een betere vereniging? Met enkele maanden uitstel organiseert Kortom op maandag 22 juni van 16 tot 17 u de jaarlijkse algemene vergadering online. We nodigen elk Kortomlid uit om het voorbije jaar te evalueren. Naar welke plannen kijk je uit en wat kunnen we doen om jouw lidmaatschap nog meer waarde te geven?


Ben je verhinderd? Download het volmachtformulier en geef jouw stem aan een collega. Mail het ondertekende formulier voor vrijdag 19 juni naar info@kortom.be.


Online algemene vergadering op maandag 22 juni


toek

De corona-exit: terug naar kantoor en vertalen van protocollen


Kortom wil weten hoe overheden en socialprofitorganisaties hun communicatie managen tijdens deze coronacrisis. Sinds maart houden 30 Kortom-leden een ‘CoronaCommunicatie-dagboek’ bij. Onderzoeker Eric Goubin publiceert na de zomer een rapport met conclusies en aanbevelingen.


Lees hier het zesde deel van de opmerkelijkste conclusies uit deze communicatie-dagboeken.


Lees de opmerkelijkste conclusies


dagboek

Kortom vzw - Postbus 136 - 8000 Brugge - Tel. 050 31 14 31 - info@kortom.be
Verstuurd naar ##EMAIL## - uitschrijven

LCP Karakters Vlaamse Post