naar top

20 jaar Kortom!

Op zondag 29 november 2020 viert Kortom zijn 20-jarig bestaan. We gingen daarom even terug naar de start door te praten met de drie oprichters. Dat beginpunt liet ons nadenken over de hoogtepunten van de afgelopen 20 jaar, en deze bundelden we in een tijdlijn.

Op zondag 29 november viert Kortom zijn 20-jarig bestaan. We gingen daarom even terug naar de start door te praten met de drie oprichters. Dat beginpunt liet ons nadenken over de hoogtepunten van de afgelopen 20 jaar, en deze bundelden we in een tijdlijn.

Lees, kijk, luister, geniet & feest mee!

Tijdlijn met hoogtepunten

De afgelopen 20 jaar is er veel gestart, veel gevierd, veel geleerd. Voor een grote portie nostalgie en herinneringen moet je bij onderstaande tijdlijn zijn. 

Gesprek met de oprichters

Francis Decoster, Pol Van Steenvoort en Leen Van Lindt waren de drie oprichters van Kortom. Wij vroegen hen om terug te kijken naar die oprichting en de jaren nadien. Wat vinden zij van het Kortom vandaag de dag? En hoe zien zij de toekomst voor overheidscommunicatie? 

De korte samenvattende video met hun belangrijkste uitspraken vind je hieronder.

Voor de echte topfans: het volledige interview met alle antwoorden kan je hieronder bekijken.

Raad van bestuur

Ook de Raad van bestuur is fier en blij met de Kortomse verjaardag. Al hopen we allemaal om het binnenkort live nog eens opnieuw te kunnen vieren. Bedankt aan al onze leden, fans en iedereen die het mee mogelijk heeft gemaakt om het Kortom van vandaag te zijn!

  • 20 jr.jpg