naar top

Coronacrisis: download templates voor affiches voor handelszaken, markt en supermarkten

Gemeente Mol deelt naar aanleiding van het coronavirus hun affiches voor klanten van de wekelijkse markt, de supermarkt en de handelszaken. (Bedankt, collega's!)

Die affiches (in pdf en jpg) vind je onderaan bij Downloads en in de balk rechts en kan je graficus gemakkelijk aanpassen.

Gemeentebestuur Mol verdeelt corona-affiche naar handelszaken

Het gemeentebestuur verdeelt bij alle voedings- en horecazaken met afhaalservice de affiche ‘Stop samen met ons het coronavirus’. De affiche maant de handelaar én de klanten aan om de maatregelen omtrent de sociale afstand van 1,5 meter tussen elkaar (zowel binnen als buiten) stipt op te volgen. Gezond verstand gebruiken, is de boodschap!

Corona-affiches op dinsdagmarkt manen aan om afstand te houden

Kom enkel naar de dinsdagmarkt als het écht nodig is, hou je bezoek kort en bewaar afstand! Met de affiche ‘Stop het coronavirus’ worden klanten op de dinsdagmarkt aangemaand om in de wachtrij 1,5 meter onderlinge afstand te houden. Ook het aantal klanten in de wachtrij wordt beperkt tot drie. Verder vragen we om het marktbezoek zo kort mogelijk te houden en geen handen te schudden met kennissen, familie,… die je tegenkomt. Thuis was je meteen je handen. Gezond verstand gebruiken, is de boodschap! Het coronavirus stoppen is ook jouw verantwoordelijkheid!

We vragen aan alle inwoners en bezoekers van de markt om met gezond verstand te beslissen om al dan niet te komen. De dinsdagmarkt opent niet om een gezellige uitstap te maken met het gezin, wel om de mensen te voorzien in basisbehoeften. We moeten altijd verschillende leeftijden op één plek vermijden. Kom dus enkel langs als je iets nodig hebt en hou altijd rekening met de algemene voorzorgsmaatregelen: 1,5 meter persoonlijke afstand houden, thuis blijven als je je ziek voelt, niezen en snuiten in papieren zakdoekjes, hoesten in de elleboog,…

Heb je vragen hierover?

De affiches kan je in een bewerkingsprogramma gemakkelijk aanpassen. Toch nog vragen? Contacteer Roeland Kortleven van de gemeente Mol via Roeland.kortleven@mol.be of 014 33 09 60.

Gratis templates voor affiches van 2imagine

Met de corona crisis in volle gang is het nu belangrijker dan ooit om elkaar te helpen. De gemeente Mol nam hier het voortouw door affiches te maken om de inwonenden met de correcte informatie te voorzien.

Ook 2imagine draagt een steentje bij: steden en gemeenten krijgen een gratis login tot het platform. Er staat reeds een 1ste  corona-template. Elke gemeente kan deze zonder bewerkingssoftware eenvoudig personaliseren met eigen logo, tekst of URL

Bedoeling is nieuwe templates toe te voegen, zodat iedereen zich maximaal kan concentreren op communicatie ipv op productiewerk.

Hoe ga je aan de slag? Volg simpelweg de volgende stappen:
   

  • Ga naar de 2imagine portal en login
  • U vind de template onder het tabblad "BESTANDEN"
  • Personaliseer de corona-template met het logo van jouw stad of gemeente. Heeft jouw gemeente een eigen infopagina waar inwoners terechtkunnen? Top! Deze kan ook eenvoudig toegevoegd worden in het document.
  • Ben je tevreden met het resultaat? Dan rest er enkel nog de download!

Nog géén login ontvangen? Stuur een email naar jo@2imagine.com met onderwerp “aanvraag gratis login corona”

  • 2000266 Mol - Corona - affiche supermarkt.jpg
  • 2000266 Mol - Corona - FB handelzaken.jpg
  • 2000266 Mol - Corona - FB markt.jpg
  • Mol - Corona - 10x15.jpg
  • VERSIE BALEN Corona - affiche handelszaken- HR.jpg