naar top

Stuur je video in en win een award op de Video Experience Day!

Wil je op 9 juni 2020 naar huis gaan met één van de dertien awards op de Video Experience Day, het voormalige Belgian Corporate Video Festival? Ben je trots op een videoproductie van je organisatie? Schrijf je corporate video vóór 15 maart 2020 in via videoexperienceday.be!

Over het event

Jaarlijks bekroont de Video Experience Day de beste corporate video’s die bedrijven, organisaties en overheden realiseren om hun interne en externe communicatiedoelstellingen te versterken. Het event startte in 2000 als een kleinschalig project dat na enkele jaren uitgroeide tot het enige nationale event waarbij de beste videoproducties een award kunnen winnen. In 2019 ontving het Festival maar liefst 250 inzendingen en meer dan 500 bezoekers. In opdracht van AP Hogeschool Antwerpen en Kanaal Z/Canal Z staat een groep laatstejaarsstudenten Communicatiemanagement in voor de praktische organisatie van het evenement.

De 21ste editie van de Video Experience Day vindt plaats op dinsdag 9 juni 2020 in Kinepolis Brussel. Bovenop de awardshow kunnen de bezoekers naar hartenlust netwerken tijdens de bijhorende receptie en het walking dinner. Nieuw vanaf dit jaar is dat de genomineerde organisaties hun videoproductie in het namiddagprogramma verdedigen voor een professionele jury. Verder zullen verschillende keynotesprekers hun expertise en tips over corporate video delen met het publiek tijdens interessante inspiratiesessies.

Stuur je video in

Heeft je organisatie een videoproductie gerealiseerd voor interne en/of externe communicatiedoeleinden? Aarzel dan niet en maak kans op één van de dertien te winnen awards.

Inschrijven kan tot en met 15 maart 2020.

Een professionele jury buigt zich over de inzendingen en maakt de genomineerden per categorie bekend, onder voorzitterschap van prof. dr. Karolien Poels (Universiteit Antwerpen) en prof. dr. Jean-François Raskin (Algemeen beheerder Institut des Hautes Etudes des Communications Sociales (IHECS) en voorzitter van de Raad van Beheer van RTBF).

Stuur je video in via Videoexperienceday.be