naar top

“Communicatie is vaak nog de EHBO-afdeling die projecten in crisis moet redden”

Hoe communiceer je over projecten die iedereen belangrijk vindt, maar waar niemand last van wil ondervinden zoals de aanleg van straten, tramlijnen en andere windmolens. In het nieuwe boek 'Laat ons zeggen dat het (de) shit wordt' geeft Bart Derison communicatietips. Hij vertelt herkenbare verhalen uit de projectpraktijk en toont communicatiestrategieën die voor iedereen toepasbaar zijn. https://www.politeia.be/nl/publicaties/201568-laat+ons+zeggen+dat+het+de+shit+wordt.

Hoe communiceer je over projecten die iedereen belangrijk vindt, maar waar niemand last van wil ondervinden? Dan hebben we het over de we het over de aanleg van straten, tramlijnen en andere windmolens we het over de in de achtertuinen van het dichtbevolkte Vlaanderen.

In het nieuwe boek Laat ons zeggen dat het (de) shit wordt geeft Bart Derison zijn kijk op 20 jaar ervaring met maatschappelijk belangrijke projecten. Hij geeft communicatietips, vertelt herkenbare verhalen uit de projectpraktijk en toont communicatiestrategieën die voor iedereen toepasbaar zijn.

Het boek Laat ons zeggen dat het (de) shit wordt is nu verkrijgbaar bij uitgeverij Politeia

Lees het opiniestuk 'Waarom de communicatieprofessional onmisbaar wordt in elk project'.

Luister naar het verhaal over communicatiestrategieën voor infrastructuur- en mobiliteitsprojecten van Bart Derison tijdens het najaarscongres #Kortom