naar top

Stuur je video in en win een award op het Corporate Video Festival!

Wil je op 6 juni naar huis gaan met een award voor beste video op het Belgian Corporate Video Festival? Stuur jouw meesterwerk in voor 15 maart via bvcf.be! 

Over het festival

Jaarlijks bekroont het Belgian Corporate Video Festival de beste videoproducties die bedrijven en overheden realiseren om hun interne en externe communicatiedoelstellingen te versterken. Het Festival startte in 2000 als een kleinschalig project dat na enkele jaren uitgroeide tot het enige nationale event waarbij de beste videoproducties een award kunnen winnen. In 2018 ontving het Festival maar liefst 244 inzendingen en meer dan 500 bezoekers. In opdracht van AP Hogeschool en Kanaal Z staat een groep laatstejaarsstudenten Communicatiemanagement in voor de praktische organisatie van het Festival.

De 20ste editie van het Belgian Corporate Video Festival vindt plaats op 6 juni 2019 in Kinepolis Brussel. Bovenop de awardshow kunnen de bezoekers naar hartenlust netwerken op de bijhorende receptie. Verder zullen verschillende gastsprekers hun expertise en tips in verband met corporate video delen met het publiek tijdens een interessante inspiratiesessie.

Stuur je video in

Heeft je organisatie over een videoproductie die gerealiseerd werd voor interne en/of externe communicatiedoeleinden? Aarzel dan niet en maak kans op een award in één van de 11 categorieën. Daarbovenop kan je ook meedingen naar één of meerdere Special Awards die worden uitgereikt aan corporate videoproducties die uitblinken in een bepaald aspect.

De inschrijvingstermijn loopt tot en met 15 maart 2019.

Een professionele jury buigt– onder voorzitterschap van Prof. Dr. Karolien Poels (Universiteit Antwerpen) en Jean-François Raskin (Algemeen beheerder Institut des Hautes Etudes des Communications Sociales (IHECS) en voorzitter van de Raad van Beheer van RTBF)- zich over de inzendingen en maakt de genomineerden per categorie bekend.

 > Stuur je video in