naar top

Een toptopicalkalender voor het nieuwe werkjaar!

I Like Media maakte een overzicht van ‘top topicals’ voor de komende maanden. De kalender met speciale events, zoals de Dag van de Buren of de Digitale Week, kan je gratis bekijken. Perfect om inhaak-posts te bedenken voor je contentplan voor 2020.

Zaterdag was het dag tegen de homofobie en zondag dag van het park. Binnenkort is het Dag van de Buren. Ideale aanleidingen om met een blogbericht, gerichte Instagrampost of Facebookpost handig op in te spelen. Het zijn zogenaamde ‘top topicals’: gelegenheden waar je doelpubliek van wakker van ligt of mee bezig is. En die – met wat handigheid – misschien wel aansluiten bij de thematiek van je organisatie?

Dit online document met alle Top Topicals is ideaal voor beheerders van sociale media om op tijd plannen te kunnen smeden voor de speciale dagen die eraan komen en er met een knaller van een post op in te spelen.

> Bekijk hier de kalender hier: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1hUfan7v1pQcSTqldLAgvCSOvkJ7PikxfKmu0vVmH3Cw/edit#gid=282423982