naar top

Lid worden

Kortom is de beroepsvereniging waar ook jij bij hoort.

  • Om je competentie in publieke communicatie aan te scherpen.
  • Om inspirerende collega’s te ontmoeten.
  • Om nuttige ervaringen uit te wisselen.

Samen werken we aan betere overheidscommunicatie. Meer dan 1100 collega’s die professioneel bezig zijn met overheids- en socialorprofitcommunicatie, zijn vandaag al lid van Kortom. Maak ook deel uit van dit netwerk! 

Schrijf je nu in als lid van Kortom.

 

Jouw voordeel Nieuwsbrief Lid
Lees de maandelijkse nieuwsbrief. Leden krijgen nog een extra nieuwsbrief
Krijg een fikse korting op boeken uit onze reeks
Maak deel uit van de community, het onlineforum voor vragen aan collega's
Raadpleeg het digitale kenniscentrum met praktijkdocumenten en regelgeving
Geniet van fikse kortingen voor studiedagen, congressen en cursussen
Krijg gratis deskundig advies op al je communicatievragen
Neem deel aan de gratis workshops van Kortom
Laat je inspireren tijdens de gratis collegagroepen
  Inschrijven Inschrijven

Hoeveel kost jouw lidmaatschap?

 

  • Vanaf 2015 kost een effectief lidmaatschap 170 euro.
  • Studenten betalen jaarlijks 15 euro.
  • Communicatiebureaus en andere bedrijven betalen 620 euro voor het lidmaatschap van 2 personen.

 

Soorten lidmaatschap: overheid, bedrijven of student?

 

Effectieve leden

Het lidgeld voor effectieve leden bedraagt 170 euro per kalenderjaar . Vanaf 1 september betaal je 85 euro voor de resterende maanden van dat jaar. Lidmaatschap is persoonsgebonden. Bij beroepsverenigingen, zoals Kortom, is het gebruikelijk dat de werkgever de kosten voor het lidmaatschap vergoedt. Effectieve leden zijn stemgerechtigd op de algemene vergadering en kunnen verkozen worden in de raad van bestuur van Kortom vzw.

Vanaf 10 of meer leden van een zelfde overheidsinstantie of organisatie wordt een groepskorting toegekend. De prijs bedraagt in dat geval 140 euro per lid. Deze korting wordt automatisch toegekend op het moment van facturatie.

Ik maak me lid van Kortom.

Geassocieerde leden

Reclame- en communicatieadviesbureaus, vormingsinstellingen of uitgeverijen e.a. bedrijven die betrokken willen blijven bij de ontwikkelingen binnen de overheidscommunicatie, kunnen Kortom steunen door geassocieerd lid te worden. Ook besturen en personen die de verdere professionalisering van de overheidscommunicatie belangrijk vinden, kunnen geassocieerd lid worden.

Het lidmaatschap kost 620 euro per kalenderjaar voor twee personen. Geassocieerde leden nemen deel aan de activiteiten van Kortom aan ledenprijs én kunnen uitgenodigd worden deel te nemen aan de werkgroepen van Kortom waar zij mogelijk een deskundige inbreng kunnen hebben. Geassocieerde leden kunnen deelnemen aan de algemene vergadering maar hebben geen stemrecht.

Ik heb een bedrijf en maak me lid van Kortom.

Studenten

Studenten in de communicatie die via Kortom willen kennismaken met het vakgebied van de overheidscommunicatie kunnen ook lid worden. Let op: dit geldt niet voor doctoraatstudenten. Zij dienen een effectief lidmaatschap aan te vragen. Dit lidmaatschap kost 15 euro per kalenderjaar. Studenten kunnen deelnemen aan de algemene vergadering, maar hebben geen stemrecht.

Ik ben student en maak me lid van Kortom.