naar top

Lees 'Communicatie werkt': een prikkelend magazine over lokale communicatie

Het magazine 'Communicatie werkt' helpt elke lokale communicatieverantwoordelijke en mandataris bevoegd voor communicatie op weg naar een nog professioneler communicatiebeleid.

De lokale verkiezingen van oktober 2018 zijn achter de rug, de nieuwe bestuursploegen hebben zich gevormd. Tijd om samen werk te maken van een degelijk communicatiebeleid.

Kortom organiseert in het voorjaar van 2019 per provincie inspiratie- en netwerkavonden voor burgemeesters en schepenen, bevoegd voor communicatie. En daarbij lanceren we ook het gloednieuwe magazine 'Communicatie werkt' (voorjaar 2019).

Dit tijdschrift bundelt tips op maat, goede praktijkvoorbeelden en inspirerende invalshoeken. We sturen elke lokale mandataris, bevoegd voor communicatie, een papieren exemplaar. Maar doorblader gerust deze digitale versie en haal de zaken eruit die de communicatie in jouw stad of gemeente versterken.

Honger naar meer? Check Kortom.be en kijk wat wij voor jou kunnen doen, of contacteer ons team via info@kortom.be, @Kortomvzw of 050 31 14 31.

Hoofdredactie: Annebeth Boudry (annebeth@kortom.be), lay-out: Skaj.be

Auteur: Kortom vzw Publicatie datum: 2019