Doe mee aan onze enquête over communicatie in de social profit

Doe mee aan onze enquête over communicatie in de social profit

Hoe ziet het communicatiewerk in de socialprofitsector eruit? Hoeveel en welke communicatiemensen werken er? En met welke uitdagingen kampen ze? In 2021 onderzocht Kortom de communicatie-aanpak bij organisaties uit de social profit. Dit jaar organiseren we een herhaling van het onderzoek. 

Kortom-onderzoekers Eric Goubin en Sarah Somers leggen de communicatie-aanpak bij kleine én grote socialprofitorganisaties onder de scanner. Daarvoor hebben ze jouw hulp nodig!

Ben je communicatiemedewerker of -verantwoordelijke in de social profit (dus niet bij een bedrijf of bij een overheid)? Doe dan even mee met de enquête. Het duurt hooguit een kwartier.

Klik hier om deel te nemen aan de enquête

Zo help je om zicht te krijgen op hoe het communicatiewerk georganiseerd is in de social profit. De resultaten geven ook jou zicht op waar je zelf staat in het communicatievak. Die bevindingen maken we dit najaar bekend. We maken ook de vergelijking met de vorige editie van de socialprofit communicatiescan. Zo krijgen we een zicht op wat er beweegt in de sector. 

Labels:

Gerelateerde berichten

  1. 23 juli 2024Het ideale leesvoer voor je vakantie
  2. 5 juli 2024Van digitaal tot lokaal: Iedereen mee met de campagne ‘Betaalbare Zorg’ van Solidaris
  3. 24 juni 2024Ga zorgeloos op vakantie met deze 7 tips
  4. 10 juni 2024Saai of geniaal? De website van Gemeente Mol is een rijstwafel

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

  • 234_2imagine.png
  • LOGO_VP.jpeg
  • logo-og.png
Bedrijfsleden