naar top

webbureau

Hallo allemaal,
Ik ben communicatieverantwoordelijke bij OPZC Rekem, een psychiatrisch ziekenhuis, en we gaan onze website vernieuwen. Maar in de wirwar van alle webbureaus is het moeilijk om het juiste bureau te vinden. Met welk bureau hebben jullie goede ervaringen en is de prijs-kwaliteitverhouding oké? Afstand speelt niet meteen een rol, maar Rekem is gemeente Lanaken en gelegen in het Maasland aan de grens met Nederland.
bedankt voor het meedenken,
groeten Anita Keijdener
anita.keijdener@opzcrekem.be

Reacties

Reageer
  • foto Hanne Couckuyt
    Als lokaal bestuur zijn wij zeer tevreden van LCP bij Brugge.
    Maar het hangt ervan af wat je verwacht van je website. LCP heeft een CMS dat je redelijk wat uit handen neemt. Je koopt modules aan die je kan gebruiken. Zij programmeren het voor jou en jij hoeft enkel inhoud toe te voegen.
    Als je zelf veel wil spelen en ontwerpen voor je website, is dit CMS misschien minder geschikt.
  • foto Geertje Ramaekers
    Wij hebben met het Provinciaal Natuurcentrum Limburg vorig jaar een campagnewebsite laten bouwen door de firma Statik: http://www.klimbaatbomeninlimburg.be. Ze deden een (op onze vraag beperkte) functionele analyse, ontwerp en bouw. Zeer tevreden over hun aanpak (correct en flexibel) en het resultaat. Content beheren we met CMS Craft. Eventuele structurele aanpassingen (vb. andere contentsjablonen of functionaliteiten) moeten we wel weer laten programmeren door de firma.
Meld je aan als lid om een reactie te plaatsen of bijlagen te downloaden.