naar top

Voorstellen resultaten burgerpeiling

Gemeente Bierbeek bevroeg dit voorjaar haar inwoners. We zouden de resultaten via een filmpje willen verspreiden via onze kanalen. Iemand ervaring mee of tips rond partners om dit realiseren? Bedankt!

Reacties

Reageer
 • foto Annelies Dickens
  Dag Anne, ik heb in het verleden nog vaak samengewerkt met Contentom en Future Talents (of Shorrt, beide van dezelfde oprichter). Ze hebben beiden een frisse kijk op video en denken ook creatief mee na op welke manier ze het beste jouw boodschap omzetten in videocontent, maar ze houden zich net zo goed aan een opgelegd script als dat zou moeten.

  Contentom is een eenmanszaak, maar Tom heeft een pool van connecties die hij op afroep kan inschakelen om mee te werken aan je video. Zijn prijs is ook heel correct. Future Talents/Shorrt is een iets groter bedrijf en ook iets duurder, maar net zoals Contentom leveren ze goed werk af, zij maken ook animaties indien nodig.

  Contentom: Tom Bungeneers - tom@contentom.be
  Future Talents/Shorrt: Ruben Persoons - ruben@shorrt.be
 • foto Kim Maex
  Wij werkten voor de ontwikkeling van onze nieuwe huisstijl samen met Designskills uit Diest. Zij maakten voor de lancering hiervan ook ons promofilmpje, waar we heel blij mee zijn :-)
  https://www.youtube.com/watch?v=zfwlLm1AjUY

  Zij doen echt veel verschillende types van projecten en hebben een zotte variƫteit aan klanten, van de NAVO tot Channel Zero. Voor ieder wat wils dus, veelzijdige firma.
Meld je aan als lid om een reactie te plaatsen of bijlagen te downloaden.