naar top

Communicatieplan - interne en externe communicatie

Dag collega's

Wij zijn met onze dienst de communicatie van onze gemeente aan het herbekijken en zijn onder andere bezig met opstellen van een communicatieplan. In dit plan willen we niet enkel externe communicatie een plaats geven, maar ook interne communicatie. Echter staat de interne communicatie nog op een laag pitje. We werken momenteel heel verspreid met occasionele mailtjes van verschillende diensten uit. We kunnen echter nog wat inspiratie gebruiken en hadden daarom nog enkele vragen.

Graag zou ik via deze weg eens willen informeren of er collega's zijn die al zo'n plan hebben uitgewerkt, voor zowel externe als interne communicatie of de twee afzonderlijk? En zo ja, zouden wij jullie plan eens mogen inzien ter inspiratie?

Daarnaast vroegen we ons ook af hoe jullie de taakverdeling doen binnen de dienst. Wij zijn een dienst van twee personen (beide B-niveau) zonder extra administratieve medewerkers. Zijn de taken heel erg afgebakend, werken jullie met een verantwoordelijke of loopt het eerder in elkaar over?

Als je andere tips hebt om ons op weg te helpen, zijn ze ook zeker welkom.

Bedankt alvast!
Annelies

Reacties

Reageer
Meld je aan als lid om een reactie te plaatsen of bijlagen te downloaden.