naar top

LinkedIn: hoe betaalde vacatures plaatsen?

Dag iedereen

Mijn vraag spreekt eigenlijk voor zich. Ik zou voor onze stad vacatures betalend willen plaatsen op onze bedrijfspagina van LinkedIn, maar ik heb geen idee hoe dit moet. Heeft iemand tijd en zin om dit kort uit te leggen?

Vriendelijke groetjes
Britt
Stad Hoogstraten
britt.sterkens@hoogstraten.be

Reacties

Reageer
 • foto Tom Houtman
  Neen. IK heb reeds een eerste geplaatst. Dat kon gratis. Voor de volgende moeten we betalen en het vervelende is dat we daarvoor niet kunnen werken met de traditionele bestelbon. Ook vervelend is dat het mijn persoonlijk profiel is, dat als beheerder geregistreerd staat. Wij zoeken momenteel met de personeels- en financiële dienst naar een oplossing.
 • foto Sarah Somers
  Hallo Britt

  Hier vind je een duidelijke en recente uitleg hoe je vacatures kan posten en promoten op LinkedIn: https://www.yourbusinessonline.nl/linkedin/vacature-plaatsen-op-linkedin/

  Wel goed om te weten: adverteren op LinkedIn is redelijk duur, een pak duurder dan Facebook bijvoorbeeld. Hou dus zeker in de gaten of het iets oplevert.

  Op mijn vorige job hebben we geëxperimenteerd met vacatures promoten op LinkedIn en Facebook en toen leverde Facebook ons meer op dan LinkedIn. Maar het hangt natuurlijk af van de functie en het profiel dat je wil bereiken, dus dit is zeker geen algemene regel. De conclusies kan je hier nalezen: https://sobuzzy.be/nl/2020/01/29/rekrutering-via-sociale-media/

  Veel succes!
  Sarah
Meld je aan als lid om een reactie te plaatsen of bijlagen te downloaden.