naar top

Kader sociale media

Hallo,

Dit jaar wensen we bij de gemeente Kraainem een Facebookpagina te starten. Om niet zomaar een pagina te starten en in het wilde weg en ongestructureerd hieraan te beginnen, zijn we op zoek naar bestaande kaders of een strategie om op te kunnen baseren en zelf een kader uit te werken dat past voor ons. Kraainem is een faciliteitengemeente en zullen dit kanaal dus tweetalig voeden.

Groetjes,
Elisa

Reacties

Reageer
 • foto Talissa Dekeyser
  Ik volg, ook in Moerbeke willen we dit jaar een gemeentelijke facebookpagina lanceren. Groetjes Talissa
 • foto Jill Suykens
  Hallo Elisa,
  Wij hebben voor onze welzijnsvereniging (fusie uit 2 OCMW's) al 2 jaar een FB-pagina, en de vraag naar een aparte FB kwam van een directie/dienst binnen onze organisatie. Ik heb daarom net een nota/presentatie opgemaakt met algemene kadering van FB, strategie, voor- en nadelen en randvoorwaarden. Maandag komt dit op ons management team als brainstorming-item. Als je wil, kan ik je daarna meer info bezorgen.
  Groetjes,
  Jill
 • foto Kristel Van den Troost
  Jill, ik heb sinds kort meer communicatie onder mijn vleugels gekregen. Ik heb als opleiding geen communicatie gerichte achtergrond. We hebben een FB pagina waarin we als overkoepelende organisatie onze Provinciale scholen ondersteunen en volgen. We hebben de intentie om deze pagina verder te doen groeien, maar ondervinden toch een aantal moeilijkheden(doelgroep, welke soort post,..).Naar opleiding FB in dit soort toepassingen, vind ik niet zo'n gerichte info. Dus, ik heb zeker interesse om eens van jou te horen hoe jullie dit gaan aanpakken.

  Met vriendelijke groeten,
  Kristel Van den Troost
 • foto Jill Suykens
  Hey Kristel, ik heb ook geen communicatie achtergrond qua opleiding, maar ben er mij nu in aan het verdiepen ??
Meld je aan als lid om een reactie te plaatsen of bijlagen te downloaden.