naar top

newsroom vs. losse persberichten?

Momenteel verstuur ik onze persberichten per mail, wat me soms in de problemen brengt als ik enkele foto's,... wil meesturen.
Ik zie meer en meer persberichten verschijnen die verwijzen naar een gepersonaliseerde Prezly-newsroom.

Wat zijn jullie ervaringen hiermee? Kan die newsroom bijvoorbeeld eenvoudig in een bestaande website geïntegreerd worden? Beheer je de verzendlijst ook via Prezly, of ga je daarvoor nog steeds naar Outlook?
Of is er een andere toepassing dan Prezly die jullie mij kunnen aanraden?

Alle tips/info is dus zeker welkom!

Reacties

Reageer
 • foto Marianne Lenaerts
  Hallo Sigrid,

  toen ik nog in een persbureau werkte, gebruikten wij Prezly. Heel handig in gebruik en eenvoudig te implementeren in je website.
  Het beheer van de contacten blijft wel volledig in Prezly zitten, als ik het mij goed herinner. Dus dan ga je allicht met 2 perslijsten werken en ervoor moeten zorgen dat je contacten in Prezly mee ge├╝pdatet worden.
  Het handige vind ik vooral dat je een hele beelddatabank kan aanleggen met foto's die onmiddellijk te downloaden zijn door journalisten. Zij stelden dit toen zeer op prijs.
 • foto Paul De Ligne
  Dag Sigrid,

  Een online perskamer biedt heel veel voordelen aan een woordvoerder en het PR-team om persacties uit te voeren en op te volgen.

  Er zijn meerdere pakketten op de markt. De bekendste zijn Prezly en MyNewsdesk: https://www.prezly.com/ en https://www.mynewsdesk.com/pricing/

  Zeker ook de moeite waard om te onderzoeken: Mustr - https://www.getmustr.com/.

  De Vlaamse Landmaatschappij heeft een online perskamer in Prezly, te bereiken via https://pers.vlm.be/. Wil je meer info of een demo, contacteer dan VLM-woordvoerder Leen Van den Bergh via leen.vandenbergh@vlm.be.

  vriendelijke groeten

  Paul De Ligne
Meld je aan als lid om een reactie te plaatsen of bijlagen te downloaden.