naar top

Koppeling UiTdatabank met website

Goedemorgen

De UiTdatabank is gekoppeld aan onze website. Nu hebben we voor evenementen en activiteiten die extern georganiseerd zijn natuurlijk geen controle op de inhoud. Ik heb er moeite mee dat er teksten verschijnen op onze gemeentelijke website waar mogelijks te weinig info, schrijffouten, e.d. instaan.

Hoe gaan jullie hiermee om?

Alvast bedankt
Groetjes
Kathleen

Reacties

Reageer
 • foto Joachim Put
  Dag Kathleen,
  Ik heb per mail aan vragen@uitdatabank.be gevraagd om met ons gemeente-account de activiteiten in Leopoldsburg te kunnen valideren en aanpassen indien nodig. Die rechten hebben ze mij gewoon toegekend.
  Groetjes,
  Joachim
 • foto Lorie Cuypers
  Hallo Kathleen, wij hebben ook een validatie-account en wij kijken alles na voor het op onze site verschijnt. Want wij gebruiken deze informatie in ons tweemaandelijks infomagazine 'Uit in Puurs-Sint-Amands' en ook op onze aparte activiteitensite http://www.uitinpuurssintamands.be.
  Groetjes
  Lorie
 • foto Kathleen Achten
  Bedankt voor de snelle reacties!

  Ik heb er wat moeite mee om teksten aan te passen van een ander/externe (zonder dat die daar zelfs weet van heeft?). Kruipt ook best veel tijd in...
  Daarnaast heb ik inhoudelijk uiteraard geen weet van de details van het evenement/de activiteit.

  Passen jullie dan de info aan? Of valideren jullie de evenementen/activiteiten die slecht geschreven zijn of onvoldoende info bevatten niet? Geven jullie dan effectief feedback ook aan de organisator zodat het toch nog gevalideerd kan worden (na eventuele aanpassing)?
  Of hoe pakken jullie dit aan?

  Groetjes
  Kathleen
Meld je aan als lid om een reactie te plaatsen of bijlagen te downloaden.