naar top

originele offline manier voor vragen naar straatnaam

Beste
We zoeken een nieuwe naam voor een steegje in het centrum. ik heb voldoende onlinekanalen, maar ben op zoek naar een originele en laagdrempelige offline tool om de mensen die digitaal wat minder zijn ook de kans te geven. In deze coronatijden geen evidentie. Heeft iemand inspiratie? Bedankt!

Reacties

Reageer
  • foto Charlotte Devriendt
    Hoi Annemie, ik denk spontaan aan een postkaartje waarop een leeg straatnaambord staat. Op de achterzijde doe je de oproep aan mensen om hun suggestie op het kaartje te schrijven en op te sturen of ergens op een (aantal) centrale plaatsen te droppen (bv: bibliotheek, cultureel centrum,...). Succes alvast.
  • foto Marc van Daele
    Dag Annemie
    Ik denk aan een groot wit metalen of kunststof bord in het steegje waar mensen hun voorstel kunnen opschrijven met markerstiften. Kan ook met wit karton, maar dan wordt het iets weergevoeliger. Je zou er een heleboel lege straatnaambordjes op kunnen drukken zodat mensen er één of meerdere kunnen invullen. Het voordeel is dat mensen dan ter plaatse moeten gaan en je dus reacties krijgt van mensen die meer betrokken zijn. Het is ook een beetje een event en wellicht komen mensen elkaar aan die borden ook tegen.
    In elk geval, succes ermee!
Meld je aan als lid om een reactie te plaatsen of bijlagen te downloaden.