naar top

infoblad via issuu

Wij publiceren het meest recente infoblad op onze website via http://www.issuu.com.
Nu merk ik sinds kort dat wie dit wil lezen ook altijd moet inloggen. Weet iemand een manier om dit op een gebruiksvriendelijke manier te 'omzeilen'?

Reacties

Reageer
 • foto Els Verbeke
  Wij gebruiken issuu ook en wij lijken dit probleem niet te hebben. Ik zie wel dat er een probleem is in Internet Explorer: daar laadt de pagina niet goed.
 • foto Ymke Deprez
  Dag Liebrecht

  We hebben even de proef op de som genomen: via de website komen we inderdaad op een inlogpagina, maar als we via Google jullie infoblad opzoeken, kunnen we wel alle edities lezen.

  Controleer je even of je de juiste link hebt staan op de website? Het ziet ernaar uit dat dit de link is naar jullie accountpagina.

  Groeten
  Ymke
 • foto Tom De Smet
  Ook wij bieden ons infomagazine aan via Issuu, maar ik merk geen wijzigingen of inlogpagina's op. Embedden is niet meer mogelijk zonder de betalende versie te nemen, maar "een link naar..." is nog steeds standaard functionaliteit voor zover ik het zie.
 • foto Caroline Verschaeren
  Binnen Adobe kan de graficus die je magazine opmaakt ook een link maken waarmee je een bladerversie kan embedden in een website. Gratis en dan moet het niet meer via Issuu. Zo doen wij het nu (https://www.komoptegenkanker.be/archief-komop-magazine).
Meld je aan als lid om een reactie te plaatsen of bijlagen te downloaden.