naar top

Nieuwjaarsreceptie - coronaproof alternatief?

Op 2 januari vieren we binnen onze verschillende afdelingen normaal gezien de start van het nieuwe jaar. Het ziet er naar uit dat we voor de editie van 2021 iets anders uit onze hoed zullen moeten toveren. Een digitale versie is een alternatief, maar we merken anderzijds ook dat heel wat collega's het wel even hebben gehad met online events. Mensen snakken naar weer wat menselijk contact met de collega's.
Zijn er (creatieve) idee├źn om mensen op de een of andere manier toch samen te brengen of samen te laten vieren, uiteraard coronaproof? Hoe pakken jullie dit aan?
groeten,

Charlotte

Reacties

Reageer
  • foto Wendy Vanhulle
    Dag Charlotte, wij worstelen hier ook mee als politiezone. Wij voorzagen vroeger ieder jaar een groot ontbijt voor onze medewerkers en gepensioneerde medewerkers. Hierop was meestal zo'n 90 man aanwezig. Nu kan dit ook niet en denken we eraan om een ontbijt in 'bubbels' te organiseren b.v. leden wijkteam samen, leden administratie samen, ... We willen de personeelsleden wel de kans geven om terug samen iets leuk te doen, want de mensen hebben het inderdaad gehad. We denken er aan om de jaarlijkse speech van de burgemeester en de korpschef op te nemen en deze dan te laten afspelen per 'bubbel'. Veel succes!
  • foto Patricia Meulemans
    Nog iemand leuke ideetjes?
  • foto Karolien Bracke
    Dag Charlotte, wij broeden op een radioprogramma als alternatief voor een nieuwjaarsevent. Ik heb er zonet een vraag over gesteld in de community. Inhoudelijk hebben we genoeg ideetjes om het programma te maken, maar technisch weten we nog niet goed hoe het aan te pakken. Ik hoop dat er wat antwoorden komen. Misschien heb je er ook iets aan...
Meld je aan als lid om een reactie te plaatsen of bijlagen te downloaden.