naar top

Bedelen waardebon met bedrijf

Zijn er gemeentebesturen die waardebons of iets dergelijks bedeeld hebben via de brievenbus door een extern bedrijf?
Indien ja, met welk bedrijf werkte je samen?

Hier is het plan om een soort cadeaubons als steunmaatregel na corona te bedelen in een envelop op adres naar alle gezinnen.
Maar is dat wel veilig?
Zullen we niet veel telefoontjes krijgen van inwoners dat ze ze zogezegd niet ontvingen? En wie is dan verantwoordelijk voor die "verloren" bons.

Iemand ervaring?

Reacties

Reageer
  • foto Kelly Coucheir
    Dag Hanne, onze dienst lokale economie heeft elke Schotenaar een waardebon van 10 euro geschonken om te spenderen bij de lokale handelaars. Alle info kan je krijgen bij Sara Vermoere, sara.vermoere@schoten.be of 03 680 33 35. Veel succes!
  • foto Rebecca Uyttersprot
    Hey Hanne, onze gemeente werkt hiervoor samen met Cirklo Light. De bonnen zelf werden via Bpost verdeeld in de brievenbussen. Het systeem werkt ook zo dat als iemand beweert dat hij de bon niet gekregen heeft, die specifieke bon kan op 0 gezet worden. Het gezin krijgt dan een nieuwe bon. Het systeem zit best goed in elkaar! https://cirklo-light.com/
  • foto Chris Van Kerckvoorde
    Dag Hanne, wij hebben ook bonnen verdeeld na straatnaamwijzigingen ten gevolge van de fusie van Lievegem. Bij ons kregen ze een brief in de bus en konden ze bonnen ophalen aan het onthaal. Handelaars kregen 200 euro en particulieren 25 euro. Het leek ons ook te gevaarlijk deze met post te versturen. Is goed verlopen op die manier.
Meld je aan als lid om een reactie te plaatsen of bijlagen te downloaden.