naar top

Coronacommunicatie: ervaringen aanbod HLN

Dag,

Jullie hebben waarschijnlijk ook de mailing van Het Laatste Nieuws gekregen: HLN kan gemeentelijke/stedelijk informatie bundelen op haar platform en biedt zo hulp voor de lokale communicatie. Je kan gedurende drie maanden 30 corona-artikels laten opnemen op hun kanalen. Zijn er gemeentes die hier al op hebben ingetekend en hier ervaring mee hebben? Zo ja, zien jullie de meerwaarde van dit aanbod?

Bedankt voor jullie antwoorden.

Reacties

Reageer
  • foto Eric Goubin
    Dag Vera. Mijn advies: doe dit zeker niet als het tegen betaling is. Mensen worden gek van te veel communicatiekanalen tegelijk. Investeer tijd en middelen in de centrale kanalen van de gemeente: website, centrale facebookpagina, digitale nieuwsbrief (als het even kan) een papieren snelnieuwsbrief in de bussen. En promoot die centrale kanalen continu als dè kanalen waar de burgers de betrouwbare info aangereikt krijgen. Geef ze niet het gevoel geven dat ze bij HLN nu ook terecht kunnen voor serieuze info... .
  • foto Els Verbeke
    Interessante feedback, Eric! Wij hadden ook meteen beslist om hier niet op in te tekenen, maar zo mooi had ik het niet kunnen motiveren. ;-)
Meld je aan als lid om een reactie te plaatsen of bijlagen te downloaden.