naar top

Visie promotie partners

Hallo iedereen

Ik ben benieuwd hoe jullie met volgende omgaan:
binnenkort voorzien wij vlaggen voor onze avondmarkt/braderie van de gemeente. Nu is de vraag gekomen van de handelaarsvereniging van onze gemeente om ook vlaggen van hun te voorzien en te hijsen naast de vlaggen van de avondmarkt/braderie.
Wat is jullie visie/policy hier rond?

Bedenking: indien we dit toelaten, waar trekken we dan de grens als ook andere clubs/verenigingen ons deze vraag stellen?

Ik ben benieuwd naar jullie reacties. Alvast erg bedankt!

Groetjes
Kathleen

Reacties

Reageer
 • foto Patrick Vandenberghe
  De gemeente Nazareth had zo'n tien jaar geleden een slimme visie op hun gemeentelijke huisstijl ...
 • foto Marc van Daele
  Dag Kathleen,
  Als jullie die vereniging visibiliteit willen geven, is dat geen slecht idee. Gemeenten krijgen vaak het verwijt dat ze te weinig doen voor lokale handelaars. Dit is een kleintje, vermoed ik. Het past thematisch ook goed bij de avondmarkt/braderij.
  Wat ook een mogelijkheid is, is om vlaggen van individuele handelaars te hijsen. Je kunt het aantal vlaggen beperken en er een vergoeding voor vragen ten voordele van een goed doel. Of een vlaggenwedstrijd. De handelaars hangen de vlag eerst een week in hun etalage, je maakt er foto's van voor een album op jullie facebook en de mensen kunnen stemmen met likes. De X vlaggen die de meeste stemmen halen, worden opgehangen tijdens de avondmarkt.

  Groetjes
  Marc
 • foto Kathleen Achten
  Bedankt voor deze reacties!

  @Patrick Vandenberghe: Kan ik deze ook ergens raadplegen?
  @Marc van Daele: Ik vind ook dat dat moet kunnen (initieel). Maar dan stel ik me de volgende kritische vragen:
  1) Dragen wij de kosten voor deze drukwerken?
  2) Wat als andere verenigingen ons nadien ook benaderen met dezelfde vraag? We kunnen zeker en vast niet hetzelfde betekenen voor alle verenigingen...
 • foto Patrick Vandenberghe
  Ah een vraagsteller die terug reageert, da's zeldzaam. Dank en hulde ! Ik weet het niet, het is al even geleden. Zie Kortom of zie https://www.nazareth.be/contact-en-openingsuren
  Patrick Vandenberghe 6 .03.2020 om 19:01 Aangepast op 6 .03.2020 om 19:01
Meld je aan als lid om een reactie te plaatsen of bijlagen te downloaden.