naar top

Planningstool

Wij zijn op zoek naar een gebruiksvriendelijke tool om ons werk beter te plannen. We willen de plannen graag kunnen filteren/weergeven per persoon, per kanaal, per project en per dag/week/maand/jaar. Kan iemand een tool aanraden? We gaan nu enkele tools testen maar ik hoor ook graag jullie ervaringen!

Reacties

Reageer
 • foto Jeroen Danckers
  Ik heb altijd met plezier asana gebruikt. De gratis versie kan quasi alles wat je hier boven beschrijft. Sommige features zijn wel betalend.
 • foto Marc van Daele
  Idem. Ik ben een grote fan van Asana. Erg praktisch vind ik dat je Asana kunt synchroniseren met je agenda in bv Outlook of Google en dat je taken per mail naar Asana kunt sturen. Handig voor mails waar een beetje werk aanhangt. Er zit ook een dashboardfunctie in waarmee je meteen een overzicht kunt krijgen van de stand van zaken van alle projecten van je team.
  Ik heb ook de ervaring dat je met de gratis versie al heel veel kunt doen. De Premiumversie is ook niet onbetaalbaar (11 euro/pers./maand).
  Veel succes
  Marc
 • foto Tom De Smet
  Alles behalve per persoon kan je met 4W, contentplanningsoftware die wij zelf hebben laten schrijven enkele jaren geleden: dashboard, planning, koppeling communicatiekanalen, uitleg, bijlagen, export naar Excel, outlooksynchronisatie, en zelfs een stukje inname openbaar domein (voor verkeersdienst). In bijlage meer info.
  Bijlagen
  Meld je aan om bijlagen te downloaden.
 • foto Marijn Struyf
  Zeer grote fan van Trello hier! Biedt met heel wat plug-ins enorm veel functionaliteit, en is bovendien zeer goed ingeburgerd bij de meeste externe consultants!
 • foto Annebeth Boudry
  Trello zie ik veel verschijnen als antwoord, maar er zijn er zo nog. Die heb ik in deze FAQ gegoten: https://www.kortom.be/kennis/7697/faq-hoe-maak-ik-werk-van-contentplanning

  Turnhout gebruikt bijvoorbeeld een Trello voor hun persoverzicht (ontwikkeling, lancering, opvolging), zag er erg goed uit. Voorbeelden in deze presentatie: https://www.kortom.be/presentatie/9060/najaarscongres-kortom-2019

  Succes! En laat ook zeker horen welke tool het geworden is én of 't werkt.
 • foto Jill Boudrez
  Wij experimenteren hier momenteel met de Planner binnen het Office 365-pakket. We moeten nog het juiste ritme vinden, maar voorlopig wel content met de eerste resultaten.
Meld je aan als lid om een reactie te plaatsen of bijlagen te downloaden.