naar top

Herbruikbare draagtas voor nieuwe inwoners

Bij lokaal bestuur Tervuren werd dit jaar budget voorzien voor de productie van goodiebags waarin we het welkomstpakket voor onze nieuwe inwoners kunnen stoppen. We overwegen een herbruikbare draagtas met leuke quote of slogan, gelinkt aan onze gemeente (cfr. de markttas die in Eeklo werd gepromoot, zie foto). Belangrijk: de tas moet vervaardigd zijn door een Belgische fabrikant in milieuvriendelijk materiaal.
Om inspiratie op te doen, ben ik op zoek naar zoveel mogelijk ideetjes, tips, foto's van draagtassen bij andere besturen.
Alle input is welkom op lieve.ermgodts@tervuren.be

Reacties

Reageer
 • foto Dominiek Diliën
  In bijlage een afbeelding van de voorzijde van onze Schotense draagtas. Voor de achterzijde hebben we een vijftal verschillende ontwerpen.
  Het welkomstpakket voor nieuwe inwoners zit bij ons in een handige doos, zie ook bijlage.
  Bijlagen
  Meld je aan om bijlagen te downloaden.
 • foto Hedwig Daineffe
  Dankjewel Dominiek voor de leuke tips! Met welke producent zijn jullie in zee gegaan? Tevreden van?
 • foto Dominiek Diliën
  Zakken: F&F Verpakkingen uit Harderwijk, Nederland
  Dozen: Rajapack
 • foto Caroline Rosseels
  In bijlage een afbeelding van onze linnen zakken (Hoeilaart). Ze worden nog niet gebruikt om uit te delen aan de nieuwe inwoners (we gebruiken eerst onze oudere tassen op), maar we delen ze wel al geregeld uit bij speciale gelegenheden zoals reclamestoet, Dag van de Markt, Weekend van de Klant ... We zien ze overal verschijnen! De producent is helaas gestopt. Het beeld werd ontworpen door illustrator Willem Pirquin.
  Bijlagen
  Meld je aan om bijlagen te downloaden.
Meld je aan als lid om een reactie te plaatsen of bijlagen te downloaden.