naar top

aanbieden app via App Store

Beste collega's
Tot begin december 2019 zorgde de ontwikkelaar van onze app ervoor dat de app beschikbaar werd gesteld via Google Play en de App Store. Maar de ontwikkelaar liet ons weten dat Apple dat niet langer toelaat. Voortaan kan alleen een natuurlijk persoon in naam van de opdrachtgevende organisatie nog uploads doen via de App Store (of een leverancier toegang verlenen tot jouw account).
Ik probeer nu al weken tevergeefs een account bij de Apple Developer Programs (uiteraard niet gratis, ongeveer 100 dollar/jaar) in orde te brengen.
Maar Apple doet werkelijk idioot moeilijk over contracten, vereisten, komma's en punten.
Heeft iemand van jullie die procedure al doorlopen? Hoe was jullie ervaring ermee?
Wij overwegen, uit protest tegen Apple, om gewoon te stoppen met de app en te rekenen op onze responsive website.

Reacties

Reageer
 • foto Bert Flossie
  Hoi Ruben,

  Wie is de ontwikkelaar van onze app? Dan kunnen we eens kijken of we je wat extra info of hulp kunnen bieden. Onze App doet het nog steeds in Appstore en via Google Play. Bedankt om even te laten weten.
 • foto Ruben Delvaux
  Hoi Bert
  Onze developer is Intoapps. De apps blijven op beide platformen uiteraard wel draaien. Maar op het Apple-platform kan Intoapps geen updates meer uitvoeren. Dat moet nu via ons.
 • foto Ruben Delvaux
  Het is eindelijk gelukt. Apple houdt erg vast aan geijkte uitdrukkingen. Wijk ervan af en je krijgt je document terug... Wie voelt in hetzelfde straatje terecht te komen, mag altijd contact opnemen met mij.
Meld je aan als lid om een reactie te plaatsen of bijlagen te downloaden.