naar top

Voorstelling meerjarenplan aan inwoners

Dag collega's,

ons bestuur wil het nieuwe meerjarenplan graag voorstellen aan de inwoners. Naast een brochure willen ze iets extra organiseren waar inwoners naartoe kunnen komen om meer uitleg te krijgen over het meerjarenplan. Iets anders en meer origineel dan een infoavond.

Heeft iemand al ervaring met of leuke idee├źn voor zo'n organisatie? Alle inspiratie is welkom. Dankjewel!

Groeten,
Stefan Vermeire
Communicatieambtenaar Oud-Turnhout

Reacties

Reageer
 • foto Annebeth Boudry
  Dag Stefan

  we hebben al enkele goede praktijkverhalen hier gebundeld: https://www.kortom.be/kennis/9118/communiceren-over-de-meerjarenplanning-dit-zijn-goede-voorbeelden

  Maar collega's, ken je er nog: laat zeker een reactie na. Dan vullen we ook de pagina verder aan!
 • foto San Cooreman
  Stad Dendermonde heeft net haar meerjarenplanning gecommuniceerd aan de hand van een knap gemaakt filmpje. Bijzonder geslaagd! Je vindt het online of neem contact op met hun communicatiedienst.
 • foto Tine De Mulder
  Wij organiseerden afgelopen weekend een 'koffieklets met het schepencollege' op onze zaterdagmarkt, waar we de meerjarenplanning van Stekene voorstelden. Wie langskwam (en het waren er veel meer dan verwacht!), kreeg achteraf hun koffiemok (in de huisstijl van Stekene) ook mee naar huis. Aan onze hippe koffietruck hadden we schermen opgesteld met meer info over de meerjarenplanning en er lagen brochures met meer info. Die brochures worden later deze maand nog bedeeld in elke Stekense brievenbus.
  Bijlagen
  Meld je aan om bijlagen te downloaden.
  Tine De Mulder 3 .02.2020 om 13:27 Aangepast op 3 .02.2020 om 13:27
Meld je aan als lid om een reactie te plaatsen of bijlagen te downloaden.