naar top

Borchure beleidsplan

Ik ben op zoek naar inspirerende voorbeelden voor een brochure rond het meerjarenplan. Hoe pakken jullie dit aan?

Reacties

Reageer
 • foto Jeroen Michiels
  Ik ga even volgen, wij zijn er hier in Zemst ook mee bezig. Maar mag ik weten welke deadline jullie willen halen?
  Groetjes, jeroen
 • foto Els Verbeke
  Wij hebben een boekje gemaakt in de vorm van een schriftje (80 blzn geniet, 17x21 cm). Ik had het geluk dat ons beleid opgehangen is aan het verhaal van een vlinder. Daar heb ik tekeningen bij laten maken, als illustratie bij elk beleidsthema.
 • foto Karin Verlinden
  Hey Marijke,

  Ik ben momenteel ook bezig met een brochure voor de inwoners ivm het meerjarenplan. Wij gaan voor een brochure van een 8-tal pagina's, in de stijl van onze infoblad (herkenbaarheid).
  We gaan niet in detail in op elke actie, maar schetsen de grote lijnen van het komende meerjarenplan.
  De bedoeling is dat dit half januari in de bussen ligt. Wij hebben onze nieuwjaarsdrink op 18/01 en zouden graag hebben dat het tegen dan bedeeld is.

  Een voorbeeld kan ik je helaas niet bezorgen aangezien dit de eerste keer is dat we dit doen en het dus nog in opmaakfase zit.

  Veel succes alvast!
 • foto Ilse D'Hespeel
  Hallo, wij kozen een basisbeeld en slogan voor ons beleidsplan (De 10 Grote Werken - #iedereendoetmee) en laten dit in alle communicatie terugkomen. De info in de brochure is heel duidelijk en praktisch. De brochure werd dit voorjaar verspreid. Op de website kunnen geïnteresseerden alles in detail nalezen.
  Nu verdelen we een eindejaarsbrochure met vermelding van de stand van zaken per beleidsonderwerp. Mocht je geïnteresseerd zijn, wil ik je gerust beide brochures doormailen!
 • foto Marijke Tritsmans
  Hallo Ilse, je mag mij de brochures bezorgen. Mijn mailadres is marijke.tritsmans@tienen.be. Alvast bedankt!
 • foto Marijke Tritsmans
  Hallo Jeroen, wij willen het boekje de eerste week van februari in de bussen hebben.
 • foto Maaike Smet
  Hallo, wij lieten ons meerjarenplan in een visual gieten met als slogan 'Samen Gericht Werken'. Bij het infoblad van jan-febr voorzien we een dossier (als katern) over het meerjarenplan met de visual als cover. Ik steek het voorbeeld erbij. Bedeling is in de eerste week van jan voorzien.
  Bijlagen
  Meld je aan om bijlagen te downloaden.
 • foto Charlotte Aneca
  Dag Marijke, postcode van Diksmuide is 8600, dus hebben wij een brochure '86 acties voor 8600' gemaakt. Die werd vorige week bedeeld bij alle inwoners. We kregen er al veel positieve reacties op.
  Bijlagen
  Meld je aan om bijlagen te downloaden.
 • foto Elke Merckx
  Hallo Marijke,

  In Dendermonde lieten we het MJP ook in een visual gieten met als slogan #project9200: samen-straf-stromen. In de communicatie focussen we op '10 werven'. Dit zijn grote projecten die we extra in de kijker willen zetten. De hashtag #project9200 gaan we de komende legislatuur blijven gebruiken in de communicatie over de realisaties van de werven. Meer info: http://www.dendermonde.be/project9200. Op die pagina staat ook een algemene brochure over het MJP. Het stadsmagazine van februari zal ook integraal gaan over het MJP, waarbij we opnieuw focussen op de 10 werven. We voorzien ook een infografiek. Daarnaast lieten we ook een animatievideo maken: https://www.youtube.com/watch?v=Ca52msRexuo&t=6s.

  Veel succes!
Meld je aan als lid om een reactie te plaatsen of bijlagen te downloaden.