naar top

Ervaring met storytellers?

Het lokaal bestuur van Gavere heeft haar visie en missie voor deze beleidsperiode vastgelegd en wil daar nu een verhaal rond laten maken. Een interne brainstorm leverde jammer genoeg niet zoveel op. Daarom zoeken we nu een of meer partners om dit verhaal te bedenken en een aantal beelden te maken. Heb jij goede ervaringen met verhalenvertellers? Tips? Dankjewel om die te delen!

Reacties

Reageer
 • foto Annebeth Boudry
  Dag Kristel,

  kan je iets meer uitleg geven over welke beelden je precies zoekt? Zijn dat infographics, animaties, video's,... ?

  Want voor infographics denk ik aan Visuality.eu. Bits of love is erg goed in complexe data omzetten in beeld, in alle vormen. Maar vele grafische en creatieve bureaus kunnen strategisch denken en een verhaal koppelen aan sterke visuals. Bureaus waarop collega's al een beroep deden, zijn: Karakters, Maradonna, Absoluut en Josworld.

  Maar er zijn er zeker nog andere!

  Laat ook zeker horen met wie je uiteindelijk in zee ging. Veel succes!
 • foto Thijs Snauwaert
  Bedankt Kristel. Hangt inderdaad een beetje af van het doel wat jullie voor ogen hebben, outcome is een gevolg daarvan. Ik zal de vraag alvast eens doorgeven aan een partner waarmee we vast samenwerken die specifiek rond dergelijke inhoud werkt ( http://www.cityspark.be ).

  Zonnige groeten alvast uit Josworld!
 • foto Els Verbeke
  Wij hadden al een verhaal en lieten daar tekeningen bij maken. Het was de eerste keer voor ons en we zijn blij met het resultaat. http://www.miene.be
 • foto Kristel Fransen
  Dag Annebeth,
  bedankt voor je reactie! In feite zoeken wij een bureau dat onze missie en visie kan omzetten in een mooi verhaal/boodschap/slagzin en dat ook kan uitbeelden. Een soort "reclame" van maken die blijft hangen, als je wilt. Ik bekijk de bureaus die je aanbeveelt. Ook bedankt aan Thijs en Els!
Meld je aan als lid om een reactie te plaatsen of bijlagen te downloaden.