naar top

Ambtenaren op cover infomagazine

We willen onze nieuwe sporthal in de kijker zetten in ons infomagazine. Daarvoor willen we een cover met de projectleiders van de gemeente, met op de achtergrond de sporthal. Maar is het 'done' om ambtenaren op de cover te plaatsen? Wie doet dit wel/niet en waarom?

Reacties

Reageer
 • foto Kristel Fransen
  Dag Lisbet,
  ik zou zelf eerder kiezen om gebruikers te tonen. Een portret van de ambtenaren is enkel interessant voor henzelf en voor hun omgeving, je inwoners zullen zich misschien niet aangesproken voelen.
  Kristel Fransen 24 .09.2019 om 10:03 Aangepast op 24 .09.2019 om 10:03
 • foto Joost Ramaut
  Lisbet, dat lijkt op zich geen zo'n probleem (als die projectleiders daarmee akkoord gaan) maar vanuit communicatiestandpunt lijkt het logischer om ook - en mss vooral - gebruikers van de sporthal te gebruiken in het beeld. Als er daar dan nog wat diversiteit in zit (jong/oud, mobiel/minder mobiel, verschillende sporttakken, man/vrouw, blank/gekleurd ...) dan is dat nog beter. Groeten Joost
 • foto Charlotte Aneca
  Wij openden gisteren ons zwembad, dus magazine van oktober staat ook in teken hiervan. We hebben een oproep gedaan op Facebook voor fotoshoot voor onze cover. Meer dan 80 reacties. Wij vonden het standpunt van de gebruiker ook belangrijker.
 • foto Lisbet Claes
  We zitten daar met het probleem dat de sporthal nu nog niet klaar is. Dus gebruikers in beeld brengen wordt moeilijk :)
 • foto Lisbet Claes
  Maar het brengt me wel op idee├źn. We zullen wel een oplossing vinden met enkele enthousiaste sporters. Bedankt!
 • foto Charlotte Aneca
  Bij ons was het zwembad ook nog niet open hoor. Maar dat was een extra troef zelfs. Zij kregen de primeur. Dat vonden ze zeer fijn! :) Succes ginder!
 • foto Lisbet Claes
  Ja Charlotte, in die richting was ik inderdaad aan het denken :) Bedankt!
Meld je aan als lid om een reactie te plaatsen of bijlagen te downloaden.