naar top

structuur/sitemap intranet

Beste collega's
We gaan bij gemeente Zemst (eindelijk) werk maken van een intranet. Omdat we zelf het warm water niet hoeven uit te vinden, wil ik jullie vragen of de collega's die bij hun bestuur een intranet hebben daarvan de sitemap/structuur eens willen doorgeven. En als het niet te moeilijk is in een moeite door wat er daar aan verbeterd kan worden. We zouden met onze projectgroep de beste elementen over willen nemen en de verbeterpunten van in het begin willen vermijden.
Alvast bedankt voor jullie hulp.
Jeroen

Reacties

Reageer
 • foto An Van den Bogaert
  Hierbij de sitemap van het intranet van Londerzeel.
  Deze is nog niet 100% volledig uitgewerkt, over financiƫn (bestelbons, processen,...) zouden nog pagina's moeten uitgewerkt worden. Ook is deze nog wat onevenwichtig; het eerste menu-item bevat nogal veel onderliggende items in vergelijking met de andere menu-items op het eerste niveau...

  Veel succes!
  Bijlagen
  Meld je aan om bijlagen te downloaden.
 • foto Els Verbeke
  Interessant document van Londerzeel! Wij zijn een nieuw intranet aan het maken, voorlopig met 3 hoofdthema's: wie is wie, handleidingen en personeel (te begrijpen als personeelszaken en interne organisatie). Over de naam van het derde thema zijn we nog niet tevreden: wellicht verandert dit nog naarmate we het intranet verder invullen.
Meld je aan als lid om een reactie te plaatsen of bijlagen te downloaden.