naar top

Hittegolf

Een iets 'ruimere' vraag, beste collega's.

Wij zitten in een gebouw zonder airco (met uitzondering van enkele bureaus). Onze algemeen directeur vraagt zich af welke maatregelen jullie treffen, als bestuur voor jullie werknemers. Tips?

Bedankt!

Reacties

Reageer
 • foto Isabel Coppens
  Ventilatoren ter beschikking stellen, af en toe een ijsje verdelen :-)
 • foto Kristel Fransen
  Dag Barbara,

  Op hete dagen mogen we uitzonderlijk een uurtje vroeger stoppen. Enkele bureaus hebben airco en die proberen we maximaal te benutten. Als de “gebruiker” zelf afwezig is, dan mogen de andere collega’s hier komen werken. Beneden hebben we ook een koele vergaderzaal die tijdelijk als werkplek wordt ingericht voor wie dat wilt. Water is altijd beschikbaar, dus dat is geen probleem.

  Groetjes,
  Kristel
 • foto Heleen Poppe
  Dag Barbara, bij ons ook geen airco... Er is water beschikbaar voor het personeel, voor de medewerkers die op de baan zijn wordt er water in flessen voorzien die ze kunnen meenemen. Groetjes,Heleen
 • foto Barbara Dubaere
  Bij ons worden de glijtijden aangepast. Wie wil mag om 6u30 al aan zijn dag beginnen (in plaats van om 7u30) en mag de dag afsluiten om 15u (in plaats van om 16u). Zo kan je werken tijdens de koelere delen van de dag. En ja, wij krijgen ook ijsjes :-)
 • foto Katrien Adriaens
  Wij delen extra drankjes uit voor onze medewerkers op de werkvloer in beide woonzorgcentra. Daarnaast is er via ons intranet en via affiches zeer veel aandacht besteed aan het belang van voldoende water drinken en hydrateren. Gelukkig doet de airco het hier wel :-)
 • foto Patrick Vandenberghe
  Uw GDPB (ex-VGV) heeft hier normaal gezien veel in handen ?
 • foto Patrick Vandenberghe
  En, wat is het geworden Barbara ?
Meld je aan als lid om een reactie te plaatsen of bijlagen te downloaden.