naar top

Slabbetjes bij geboorte

Inspiratievraagje: Wij bezorgen bij de geboorte van een nieuwe inwoner een slabbetje met de post. Zijn er nog steden of gemeenten waar er slabbetjes uitgedeeld worden? Wat drukken jullie op jullie slabbe? Of hoe pakken jullie dit aan?
Bedankt voor de tips!

Reacties

Reageer
 • foto Heidi Stubbe
  Geen slabbetjes hier, maar een geboortebox met daarin huisvuilzakken, een doudou en informatieve brochures. De geboortebox (een tinnen doos met deksel bedrukt met een tekening van Herr Seele) wordt meegegeven op het moment dat de aangifte van het kindje gebeurt. Dat vonden wij handiger dan nadien met de post versturen. De slabbetjes zijn wel een leuk idee, waar bestellen jullie deze?
 • foto San Cooreman
  Bij Familiehulp verdelen we slabbetjes op kraamzorgbeurzen, onder cliƫnten, enz. Daar wordt heel leuk op gereageerd. Voor een foto of praktische info mail gerust naar aankoop@familiehulp.be Het ontwerp werd gemaakt door http://www.miene.be
 • foto Robyn Matthys
  In Arendonk krijgen de ouders sinds vorig jaar een slabbetje als ze langskomen voor de geboortepremie. In bijlage vind je een foto van onze slabbetjes. Inwoners van Arendonk werden vroeger 'Teljoorlekkers' genoemd, vandaar de tekst.
  Bijlagen
  Meld je aan om bijlagen te downloaden.
  Robyn Matthys 1 .04.2019 om 16:41 Aangepast op 1 .04.2019 om 16:42
Meld je aan als lid om een reactie te plaatsen of bijlagen te downloaden.