naar top

Complimentendag

Dag collega's, op 1 maart is het weer complimentendag. Vorig jaar hebben wij daar voor het eerst binnen onze eigen afdeling iets voor gedaan. Het was allemaal zeer last minute en basic, maar het werd wel geapprecieerd. Dit jaar zou ik het (nog) beter willen doen. Doen jullie daar binnen je organisatie aan mee? Wat staat er op het programma? Alle ideetjes zijn welkom. groeten, Charlotte

Reacties

Reageer
 • foto Hanne Couckuyt
  Wat een leuk idee voor interne communicatie!
 • foto Ilse Chamon
  Hallo,
  We hebben complimentenaffiches uitgedeeld vorig jaar. Bedoeling is dan dat je de complimenten die je krijgt van collega's, inwoners,... ook effectief print en ophangt. Het kunnen ook gewoon post-its zijn.
  Bijlagen
  Meld je aan om bijlagen te downloaden.
 • foto Lise Peeters
  Dag Charlotte, wij hebben vorig jaar compli-mints uitgedeeld aan alle collega's. Dat waren pepermuntjes in een doosje met de vorm van een duim, waarop we een compliment lieten drukken. Ook hebben we iedereen binnen de organisatie warm gemaakt om elkaar online complimentjes te sturen via https://www.happify.com/public/compliments/566/ Dit jaar zijn we ook nog op zoek naar een leuk idee.
 • foto Charlotte Devriendt
  Thx voor deze idee├źn al!! heel leuk.
 • foto Els Verbeke
  Enkele jaren geleden maakten we postkaartjes. Op de voorzijde kon je een compliment aankruisen, op de achterzijde kon je iets persoonlijks schrijven. Op basis van hetzelfde ontwerp maakten we een digitale afbeelding, zodat je ook via e-mail een compliment kon versturen.
 • foto Evelyne Fontaine
  Dag Charlotte
  Wij delen al enkele jaren complimentensnoepjes uit aan alle collega's. Deze snoepjes staan op een centrale plaats bij elke dienst + affiche om dit extra zichtbaar te maken. Sinds vorig jaar gebruiken we ook complimentenkaartjes (papier). We willen de collega's ook aansporen om elkaar complimenten te geven.
  Ook publiceren we een artikel over complimentendag in onze nieuwsbrief. Hier vinden de collega's ook een link om online complimentjes naar elkaar te versturen.
  Groetjes
  Evelyne
 • foto San Cooreman
  Nodig Jean Til eens uit op de werkvloer! Hij is Wereldkampioen complimenten geven: http://www.lachgasten.be
Meld je aan als lid om een reactie te plaatsen of bijlagen te downloaden.