naar top

workload website

Beste collega's,
Jammer genoeg hebben wij nog steeds geen communicatieambtenaar en ook in de laatste COMA-gesprekken wordt dit steeds door 1 meerderheidspartij afgehouden. Om wat druk op te ketel te zetten, werd mij gevraagd om de workload van de opstart en onderhoud van een gemeentelijke website te inventariseren. Wij zijn immers sinds kort van start gegaan met de opmaak van een nieuwe website met LCP. Zijn er nog kleine gemeentes (10.000 - 15.000 inwoners) die met hen hebben samen gewerkt en mij deze info kunnen bezorgen? Graag had ik dan ook geweten hoeveel VTE's jullie dan ook op communicatie hebben. Alvast bedankt!
Geertrui Nees | mederwerker dienst vrije tijd en communcatie | gemeente Steenokkerzeel

Reacties

Reageer
 • foto Ellen Vangoidsenhoven
  Beste Geertrui,
  Ook in Holsbeek gingen we zopas de samenwerking met LCP aan aangaande de opmaak van een nieuwe website. Omdat we, net als jullie, nog maar in de startfase zitten (momenteel zijn we bezig met de inventarisatie van het productaanbod), kan ik je hierover momenteel weinig extra info aanleveren. Wat ik je wel kan meedelen is dat ik dit project uitvoer. Ik ben de voltijds communicatieambtenaar voor zowel het OCMW als de gemeente. Dit wil dus zeggen dat er voor de communicatie in het gemeentehuis 0,5 VTE aanwezig is. Contacteer me gerust als ik je met iets kan verder helpen m.b.t. nieuwe website!
  Alvast veel succes gewenst!
  Ellen Vangoidsenhoven - communicatiedeskundige - OCMW & Gemeente Holsbeek
 • foto Philip Bouchet
  Dag Geertrui,

  Ham telt ongeveer 10 600 inwoners. Ik ben er voltijds communicatieambtenaar. Wij werken al meer dan 10 jaar met LCP. Wij voerden in 2011 een grondige restyling door. Zowel de vormgeving als de inhoud (van website, intranet en ondernemersloket) werden volledig herbekeken. Dit was een arbeidsintensief maar zeer boeiend project. Neem gerust contact met me op voor je concrete vragen.

  Groeten
  Philip Bouchet
Meld je aan als lid om een reactie te plaatsen of bijlagen te downloaden.