naar top

IPDC

Beste collega's,

We zijn volop aan een nieuwe gemeentelijke website aan het werken. We wilden graag gebruik maken van de IPDC, maar het probleem is dat al deze teksten in de u-vorm geschreven zijn. In onze nieuwe huisstijl zijn wij overgestapt naar de je-vorm. Zijn er nog gemeenten die dit probleem hebben en hoe hebben jullie dit opgelost? Het is immers handig dat je de product- en dienstenfiches automatisch kan laten updaten, maar dan worden al je aanpassingen uiteraard weer overschreven... Graag jullie aanpak.

Vriendelijke groeten,
Geertrui,
medewerker communicatie gemeente Steenokkerzeel

Reacties

Reageer
  • foto Lorie Cuypers
    Hallo Geertrui, wij hadden/hebben datzelfde probleem. Wij laten de producten niet automatisch updaten. Je krijgt wel een melding als er product aangepast is in de IPDC. Je kan dan zelf de aanpassing manueel doen waar nodig. We werken zo sinds begin dit jaar en dat valt qua tijdsbesteding voor onze producten wel mee. Ik denk dat het er een twee à drie per week zijn.
    Wij hebben bij sommige producten ook wel meer aangepast en aangevuld dan enkel u naar je. Dus automatisch updaten was bij ons bij de meeste producten geen optie.

    Groetjes
    Lorie
Meld je aan als lid om een reactie te plaatsen of bijlagen te downloaden.