naar top

Werkgroep interne communicatie

Collega's, in Ingelmunster willen we onze interne communicatie op punt zetten. Momenteel gebeurt dit vooral via e-mail of informele kanalen maar we willen dit op een gestructureerde manier aanpakken. Omdat ik vind dat dit iets is dat over de ganse organisatie moet uitgedacht en uitgewerkt worden, zou ik graag een werkgroep interne communicatie oprichten. Zijn er collega's die ook zo te werk gaan? Wie zit in jullie werkgroep en hoe gaan jullie te werk? Andere tips en tricks?

Reacties

Reageer
 • foto Wouter Linseele
  Dag Ilse
  Vorige week vrijdag was er een eerste bijeenkomst van InterComm, onze nieuwe werkgroep interne communicatie. In de groep zitten 10 leden vanuit verschillende departementen en diensten (poetsdienst, groenploeg, financiƫn, communicatie, onderwijs, burger & welzijn, personeel & management, milieu).
  Vertrekpunten zijn de vaststellingen uit het medewerkstevredenheidsonderzoek dat men minder tevreden is over de betrokkenheid bij beslissingen en de manier waarop die doorstromen naar alle geledingen. Op de eerste bijeenkomst hebben we vooral gebrainstormd over die vaststellingen en wat daaraan gedaan kan worden. De resultaten moeten nu gestructureerd worden tegen de volgende keer.
  Komt daarbij dat ik ook van plan ben om samen met de groep (een deel van) de zelfevaluatie van de VVSG in te vullen, maar over de manier van aanpakken moet ik nog eens nadenken.
  Groeten
  Wouter
Meld je aan als lid om een reactie te plaatsen of bijlagen te downloaden.