naar top

Professioneel profiel op Facebook?

Hoe doen jullie het? ...

Je bent communicatieambtenaar of jeugdconsulent en je bent actief op Facebook. Je maakt vrienden en houdt ze op de hoogte. Zij kunnen je ook vragen stellen via Facebook, want dat vinden sommigen handiger dan e-mail.

Doe je dit allemaal met je privéprofiel of maak je hiervoor een apart "professioneel" profiel aan? Ik hoor graag reacties van allebei de methodes!

Wij twijfelen namelijk wat we met onze jeugdconsulent het beste doen.

Groetjes,
Els (Nazareth)

Reacties

Reageer
  • foto Tom De Smet
    Of je gebruikt natuurlijk enkel een pagina. Enig nadeel is dat je dan geen vrienden (lees in dit geval: likers) kan uitnodigen naar events die je organiseert. Let trouwens op met profielen: als je enthousiast veel vrienden op korte tijd aanvaardt en Facebook merkt dit op, dan verwijderen ze onherroepelijk je profiel. Dan mag je helemaal opnieuw beginnen, wat uiteraard niet zo interessant is.
  • foto Philip Bouchet
    Een eigen pagina (al dan niet per sector of thema) is inderdaad een ideale oplossing. Ik overweeg daarnaast om een extra profiel aan te maken om te kunnen reageren op grote facebook 'groepen' over de gemeente. Dit is als pagina niet mogelijk maar soms wel wenselijk. Op dit moment doe ik dit ook nog met mijn privé account maar dat is niet altijd aangewezen. Succes!
Meld je aan als lid om een reactie te plaatsen of bijlagen te downloaden.