naar top

Infokrant - overlijdens/huwelijken/geboortes

Beste collega's
Vermelden jullie in jullie gemeentelijk infoblad (nog steeds) een overzicht van de huwelijken, overlijdens en geboortes van de voorbije periode?
Alvast bedankt!

Reacties

Reageer
 • foto Myriam Peters
  In het gemeentelijk infoblad van Lint vind je geen overzichten van dergelijke gebeurtenissen. Enkel de jubilarissen krijgen met een groepsfoto een plaatsje in Lintfo.
  Myriam Peters
 • foto Bart Van de Laar
  Dag Kirsten

  In Tielt-Winge nemen we traditiegetrouw geboortes, huwelijken, het aantal echtscheidingen en overlijdens op in het informatieblad.

  Groet
  Bart
 • foto Jan Huybrechts
  Vanaf de start van de nieuwe legislatuur worden in Rijkevorsel geboortes, overlijdens en huwelijken opnieuw opgenomen in het infoblad.

  groeten,
  jan
 • foto Ellen Vangoidsenhoven
  Hey Kirsten,
  In het gemeenteblad van Holsbeek geven we hiervan geen overzicht.
  Ook niet van andere "inwonersaangelegenheden".
  Zit de inwoner zelf hier eigenlijk nog op te wachten?, vraag ik me af.
  Ter info: jubilarissen worden in onze gemeente wel gevierd met een attentie en een bezoekje aan huis van de schepen(en).

  Groetjes,

  Ellen
 • foto Pascal Haelterman
  In Laarne wordt dit nog gedaan en op verzoek van de schepen van Communicatie nu uitgebreid bij overlijden met adres overledene en leeftijd. Zit men er nog op te wachten ? Blijkbaar wel, bij ons is dat een zeer gevoelig item uit het infoblad, afgaand op diverse reacties als iemand er wel of niet instaat. We publiceren immers alleen de gegevens van wie de familie uitdrukkelijk toestemming gaf.
  Ook voor jubilarissen en viergeslachten gebruiken we dezelfde procedure.
  Met vriendelijke groeten,
  Pascal
  Bijlagen
  Meld je aan om bijlagen te downloaden.
 • foto Tom De Smet
  In Waregem nemen we dit bewust nooit op omdat het info is die heel snel dateert en we ons focussen op echte artikels. De Krant van West-Vlaanderen heeft elke week overzichten van geboortes, huwelijken en overlijdens, dat volstaat...
Meld je aan als lid om een reactie te plaatsen of bijlagen te downloaden.