naar top

Proefproject digitale Geo-brievenbus

Ik kreeg onlangs telefoon van Geo communication Group. Ze stelden hun proefproject 'de digitale Geo-brievenbus' voor, een digitale brievenbus die gekoppeld word aan elk bestaand geografisch adres. In hun mail vragen ze of we mee willen stappen in het proefproject en welke info we ter beschikking willen stellen. Ik ben zelf nog niet helemaal mee in het verhaal op basis van de info die ik kreeg vandaar mijn vraag: zijn er nog collega's die door dit bureau werden gecontacteerd of over meer info beschikken?

Reacties

Reageer
 • foto Annelies De Meyer
  Dag Ilse
  Ik heb hen gisteren ook aan de lijn gehad. Via e-mail heb ik hen dan gevraagd of dit kosteloos zou zijn en dit was het antwoord:

  "Gedurende de proefperiode die tot eind 2014 loopt is het gebruik van het systeem kosteloos. Nadien is er een abonnementsformule mogelijk in functie van het aantal inwoners dat het systeem gebruikt wanneer u buurtgerichte informatie wenst te plaatsen. Het plaatsen van openbare informatie op het platform blijft ook na de proefperiode kosteloos."
 • foto Tom De Smet
  Dito hier. Ik zag in hun uitleg dat stad Gent (en enkele omliggende gemeenten) dit in de testfase ondersteunden. Daarom vroeg ik stad Gent even om meer uitleg naar hun motivering. Vooraleer verder intern overleg wacht ik eerst nog dat antwoord af.
 • foto Lieven De Bosscher
  Ik werd deze week ook gecontacteerd. Ik sluit me aan bij de mening van Bart & Ashley: dit biedt weinig meerwaarde t.o.v. ons infoblad, website, elektronische nieuwsbrief & sociale media. Dergelijke platformen/apps schieten de laatste tijd als paddenstoelen uit de grond...
 • foto Ann Olbrechts
  Ook ik kijk uit naar de reactie van Gent. Vooral voor welke info en doelpubliek ze dit kanaal gaan gebruiken.
 • foto Bart Van de Laar
  Dag Ilse
  Vandaag kreeg ik dezelfde firma aan de lijn.
  De domeinnaamhouder van Geocommunication.be is Agora Marketing.

  Wij trachten zelf een (digitale) band met onze inwoners te bekomen d.m.v. de eigen kanalen.

  Trouwens, zonder marktbevraging lijkt me een samenwerking met een externe leverancier niet correct. En dan heb ik de budgettaire redenen nog niet vermeld.

  3x een 'neen' dus.
 • foto Kirsten De Sutter
  Beste collega's, ik heb de firma ook aan de lijn gehad en ze spraken ook van reeds een samenwerking met stad Gent te hebben en omliggende gemeenten ... Blijkbaar is dat dus nog niet in kannen en kruiken?
  Hebben jullie dit voorgelegd aan jullie college, voordat jullie de 'boot afhielden'?
  mvg
  Kirsten
Meld je aan als lid om een reactie te plaatsen of bijlagen te downloaden.