naar top

Wie werkt er met de Interbestuurlijke producten- en dienstencatalogus

Collega's
Wij overwegen om voor onze nieuwe website de IPDC te integreren. Ik vroeg me af wie die integratie al gedaan heeft en wat jullie ervaringen zijn. Zowel technische overwegingen m.b.t. de integratie als de redactionele kwaliteit van de productbeschrijvingen interesseert mij.
Alvast bedankt
Marc

Reacties

Reageer
 • foto Ilse D'Hespeel
  Dag Marc,
  Wij zijn momenteel de laatste hand aan het leggen aan onze vernieuwde website en de IPDC vormt hiervoor de basis. In een eerste fase hebben we de fiches geselecteerd die voor ons van belang zijn, Via onze leverancier CEVI komen deze fiches in onze lokale PDC terecht waar we ze verder kunnen bewerken en info eventueel aanpassen. In een laatste fase zijn we ook eigen fiches aan het opmaken, in dezelfde stijl als de IPDC.
  Is een groot en intensief werk want iedere dienst moet fiches voor zijn werking bekijken en aanpassen maar uiteindelijke resultaat is wel heel gemakkelijk bruikbaar, ook voor andere doeleinden (o.a.ambtenarenloket). Normaal zou hierover binnenkort een artikel verschijnen in de volgende editie van Lokaal geloof ik.
  Gr
  Ilse
Meld je aan als lid om een reactie te plaatsen of bijlagen te downloaden.