naar top

Forum gedragsregels

Beste collega's,

We zijn in onze zone bezig met de opstart van een nieuw intranet. Op dit intranet is ook een forum geïntegreerd. Zijn er collega's die voorbeelden hebben van te hanteren gedragsregels op dit forum? Ik ben op zoek naar goede voorbeeldjes. Jullie mogen deze altijd mailen naar julie.vandenheede@politiedeinzezulte.be!

Alvast hartelijk bedankt!

Reacties

Reageer
 • foto Marc van Daele
  Dag Julie
  Er is weinig verschil tussen online en offline gedragsregels. Als je al een deontologische code hebt voor het personeel, zou ik al eens nagaan of die al niet volstaat. Verder ben ik geen voorstander van regels. Als iemand zich ongepast gedraagt op je forum is het beter die even persoonlijk aan te spreken. In een eventuele policy kun je dan aandacht besteden aan de vele mogelijkheden van het forum en hoe je er je collega's kunt helpen. Dat gaat een veel leukere dynamiek geven dan een reeks beperkende regels.
  Veel succes met jullie intranet!
 • foto Ashley Mertens
  Hallo allemaal
  Wat betreft een forum, heb ik zelf ook een vraag voor diegenen die al een forum hebben: wordt het werk hier niet door in het gedrang gebracht?

  M.a.w.: werknemers kunnen waarschijnlijk altijd op het Intranet. Neem je dan niet het risico dat er op los wordt gechat i.p.v. gewerkt?
  Alvast bedankt
  Ashley Mertens
  Stafmedewerker Communicatie, Rotselaar
Meld je aan als lid om een reactie te plaatsen of bijlagen te downloaden.