naar top

Enquête evaluatie infoblad

Beste collega's,
Ons infoblad is aan vernieuwing toe, zowel naar inhoud als naar layout. Graag hadden we hiervoor de bevolking geraadpleegd via een bevraging. hebben jullie voorbeelden van enquêtes en ervaringen met bureaus die instaan voor de verwerking van de resultaten?
Alvast bedankt,
Cindy

Reacties

Reageer
 • foto Wouter Linseele
  Dag Cindy

  Ook in Harelbeke willen we in het voorjaar 2014 een enquête houden om ons vernieuwde "hblad" door de lezer te laten evalueren. Dus, we zijn zeer geïnteresseerd naar voorbeelden van vragenlijsten, maar ook (en vooral) naar methodieken om niet alleen de lezer, maar evenzeer de niet-lezer te bevragen. Want van de niet-lezer willen we natuurlijk weten waarom hij ons stadsmagazine niet ter hand neemt.
  De enquête organiseren we zelf en niet via een bureau, want daarvoor zijn geen middelen voorzien in het budget. We schakelen een stagiaire communicatiemanagement in om alles in goede banen te leiden.
  Moest je zaken binnen krijgen via de mail, speel je die dan door?
  Alvast bedankt!
  Groeten, Wouter
 • foto Cindy De Deken
  Dag Wouter,
  Ik hou je zeker op de hoogte.
  groeten,
  Cindy
 • foto Kathleen De Schepper
  Wij hebben enkele jaren geleden bij De Watergroep (toen nog Vlaamse Maatschappij voor Watervoorziening) ons klantenmagazine Waterwereld laten evalueren via de Custometer (http://www.custo.be/nl/onderzoek/resultaten). Dat is vlot en professioneel verlopen. Je kan samen de vragenlijst uitwerken en krijgt nadien een overzichtelijk rapport.
 • foto Jo Steyaert
  Beste Cindy,

  Vanuit Indigov doen we dit soort onderzoek al jaren. We werken trouwens aan een nieuw product om dit beter en betaalbaarder te maken voor lokale besturen. Zijn jullie misschien geïnteresseerd om daar mee aan te werken?

  Vele groeten,

  Jo
 • foto Stefanie Colpaert
  Beste Cindy,

  Ook in Zulte plannen we een dergelijk onderzoek/bevraging medio 2014. Het zou me bijzonder interesseren om de door u verzamelde info ook door te krijgen!
  Alvast bedankt!

  Stefanie
 • foto Cindy De Deken
  Beste Jo,
  We zijn zeker geïnteresseerd om meer te weten over jullie nieuw product. We zouden de bevraging over het infoblad willen open trekken naar een bevraging over al onze communicatiemiddelen.
  Groeten,
  Cindy
Meld je aan als lid om een reactie te plaatsen of bijlagen te downloaden.