naar top

Gebruikersonderzoek bij herinrichting gemeentehuis

Beste collega's,

Om de dienstverlening te verbeteren bestaat de kans dat we ons gemeentehuis gaan herinrichten, dan wel verbouwen. Een gebruikersonderzoek van het loket en ons e-loket zou bij de herinrichting moeten helpen. Heeft een van jullie ervaring met zo'n onderzoek? En zo ja, kan ik die informatie ergens verkrijgen?

Met vriendelijke groet
Jeroen Michiels
Communicatieambtenaar Zemst

Reacties

Reageer
 • foto Els Desmet
  Dag Jeroen
  in het Sociaal Huis Kuurne hebben we eind vorig jaar een gebruikersonderzoek uitgevoerd voor de klantentevredenheid te meten van de medewerkers, de produkten en van de infrastructuur. Daarvoor hebben wij beroep gedaan op de hogeschool HOWEST van Brugge. Voor een bevraging kan je misschien beroep doen op een gespecialiseerde hogeschool in jullie streek. Indien je meer informatie wenst, mag je me altijd contacteren.
  Els Desmet
  056 73 70 25
 • foto Christophe Sproelants
  Ook wij hebben voor de verbetering van onze dienstverlening een traject service design doorgelopen met ondersteuning van Design Vlaanderen. Echt wel veel bijgeleerd en een heel boeiende aanpak! Design Vlaanderen maakt deel uit van het Agentschap Ondernemen van de Vlaamse overheid. Onze contactpersoon was Ingrid.Vandenhoudt@designvlaanderen.be.
  Christophe Sproelants
  communicatiedienst Westerlo - 0478 62 77 99
Meld je aan als lid om een reactie te plaatsen of bijlagen te downloaden.