naar top

communicatiebeleid in doelstellingen bbc

Is er ondertussen al iemand toegekomen aan het communicatiebeleid uit te schrijven in strategische en operationele doelstellingen in kader van BBC?
Omgevingsanalyse is zo goed als rond en ik heb een heleboel actiepunten, maar ben op zoek naar inspiratie om dit in doelstellingen onder te brengen. Vertrek je vanuit je taken (interne com., externe com., ondersteuning), vanuit je doelgroepen, ....

Reacties

Reageer
 • foto Els Verbeke
  Ik weet niet of dit helpt: op onze website vind je het communicatiebeleidsplan 2011-2013. Nog niet in BBC-context geschreven, maar ik heb toen wel de acties gekoppeld aan strategische doelstellingen: www.nazareth.be/beleid.
 • foto Marc van Daele
  Beste Elke
  Ik ben vaak verbaasd hoeveel communicatiedoelstellingen ik in beleidsplannen zie. Communicatie is eigenlijk zelden een doelstelling. Als ik naar ons beleidsplan in wording kijk, zitten de meeste van mijn acties bij de doelstellingen van onze lijndiensten. 
  Groetjes
  Marc
 • foto Mia Tegenbos
  dag allemaal,
  Marc heeft gelijk.  Communicatie is geen doelstelling, maar een middel.
  Toch verwachten de beleidsmensen dat ook de communicatiedienst meegaat in het BBC-verhaal.
  Misschien is het daarom wel handig Marc, dat je een aantal voorbeelden geeft van doelstellingen van de lijndiensten waar jij communicatie aan koppelt als middel? 
  Groetjes,
  Mia
Meld je aan als lid om een reactie te plaatsen of bijlagen te downloaden.